MEΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!

Το Τριφύλλι επέστρεψε στις μεγάλες εμφανίσεις πήρε έναν βαθμό κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, όμως άξιζε τη νίκη.
 Οι πράσινοι επέδειξαν ότι η εμφάνιση και η ήττα κόντρα στα Χανιά ήταν μια κακή παρένθεση. Κόντρα στον Πανιώνιο η αρμάδα του Ντράγκαν Άντριτς έπαιξε πολύ καλά, κυνήγησε μέχρι το τέλος τη νίκη όμως κάποιοι είχαν διαφορετική άποψη.
Δυστυχώς σε ένα ακόμα παιχνίδι οι διαιτητές σφύριζαν με δύο μέτρα και δύο σταθμά και κάπως έτσι οι κυανέρυθροι έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από το ΟΑΚΑ.
Οι δύο ομάδες μέχρι τα μισά του παιχνιδιού πήγαν χέρι με χέρι στο σκοράρισμα όμως ένα ξέσπασμα του Τριφυλλιού στην τρίτη περίοδο έδειχνε ικανό να χαρίσει στους πράσινους τη νίκη.
Ο Παναθηναϊκός λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Οι δύο διαιτητές ανέλαβαν δράση, σε κάθε φάση που υπήρχε υποψία παράβασης έδιναν αποβολή στους πράσινους  και ο Πανιώνιος πήρε τελικά την ισοπαλία. Αξίζει να σημειωθεί πως το Τριφύλλι θα αγωνιστεί στο κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΝΟΠ χωρίς τον Ντράγκαν Άντριτς στον πάγκο του που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια τους αγώνα.
Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισε ο Μάνθος Βουλγαράκης που σημείωσε 6 τέρματα, ενώ από 2 πέτυχαν οι Τσόκας και Βράνιες.
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 12-12
Τα οκτάλεπτα:
3-3, 5-5, 9-7, 12-12
Παναθηναϊκός: Ρέππας, Φλώρος,  Δραγώνας, Φαναριώτογλου, Δερμιτζάκης, Βράνιες 2, Βουλγαράκης 6, Καφετζόπουλος 1, Καστανάκης, Καψάσκης 1, Κουντουδιός, Χαριτάκης, Τσόκας 2, Παπαδημητρακόπουλος

Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου