KANE ΠΕΡΑ!


Επειδή η φετινή χρονιά είναι κομβική όχι μόνο ως προς τους τίτλους ,αλλά και στα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι ,Δημήτρη Γιαννακόπουλε ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ και μην εμπλέκεσαι με τα της ομάδας. Άσε στην ησυχία τους ,τον πατέρα και τον θείο σου να κάνουν αυτό που ξέρουν και να μην διαλυθεί μέσα σε ένα καλοκαίρι το τμήμα.

Δεν γίνομαι πεσιμιστής ,ούτε καταστροφολόγος αλλά αν συνεχίστουν τα αρνητικά αποτελέσματα ,τότε η κατάσταση μπορεί να την κάνει ο ίδιος να ξεφύγει. Υπενθυμίζω πως ο Ζοτς δεν τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση προς το πρόσωπο του (τον είχε κράξει δημόσια τότε στο βιντεάκι με τον Γκέρσον) και αν επαναληφθούν τα χθεσινά νταηλίκια ,μπορεί να σηκωθεί και να φύγει. Και αν γίνει κάτι τέτοιο ,διαλύεται όλο το οικοδόμημα του τμήματος ,καθώς λήγουν και άλλα συμβόλαια πρωτοκλασσάτων παικτών.

ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ,ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/2/10 5:35 μ.μ.

    τι μαλακας ειναι αυτος ο δημητρης...τωρα που η ομκαδα χρειαζεται ψυχολογια αυτος πηγε και τους εκραξε...και το τραγικοτερο ειναι οτι δεν ειδε και το παιχνιδι...τι να πω...αν αγαπας πραγματικα την ομαδα πρεπει να εισαι διπλα της και στα δυσκολα...αυτος σταδυσκολα ηταν σε εκδηλωση κοινωνικου ενδιαφεροντος και μετα τα εκανε ολα μπουρδελο...ρε σεις ...αν πεθανει ο θανσης και ο παυλος αυτον θα εχουμε για προεδρο...το μυστικο ειναι να αγαπας την ομαδα και αυτο μονο ο θανασης και ο παυλος το εχουν δειξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου