KAΛΑ ΡΕ ,ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ;;

Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι πρέπει και γιατί πρέπει να πάρετε πρωτάθλημα. Ίσως δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι όλοι σχεδόν οι οπαδοί και των άλλων ομάδων θέλουν να σταματήσει το πρωτάθλημα να πηγαίνει στο Πειραιά .
Στον Πειραιά που το πρωτάθλημα διοριζόντανε , στο Πειραιά που έχει δημιουργηθεί νοοτροπία οπαδών που δεν ξέρει να χάνει, εκεί που για δέκα χρόνια τουλάχιστον έλεγχαν  και συγχρόνως απαξιώσανε - ξεφτίλιζαν κάθε τι σχέση με το ποδόσφαιρο (διαιτησία, δημοσιογραφία ,κυβερνητική εύνοια , ανεξέλικτη βία χωρίς κυρώσεις).
Εδώ και κάποιοι από τους  οπαδούς τους που ελπίζουν για το κάτι παραπάνω ( ευρώπη, καλή μπάλα , δημιουργία σύγχρονου club, προγραμματισμός, )δεν γουστάρουν να πάρουν πρωτάθλημα με τα ψέματα  και τα χο χο χο της καταρέουσας διοίκησης που με μπαλώματα και πράσινα δώρα στέκετε στην επιφάνεια.
Δεν έχετε καταλάβει ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία -στη μπάλα που χαλαρώνει και διασκεδάζει πολύ κόσμο έχουν δικαίωμα στη χαρά και στα πανηγύρια όλοι - να τα ανατρέψετε όλα.
          Εμείς οι οπαδοί αναγνωρίζουμε (βλέπε μπάσκετ) και στηρίζουμε πάντα, γιʼ αυτό και δεν γουστάρουμε την νοοτροπία σας.(διοίκηση ,προπονητές, παίχτες). Δεν θα κάνω ανάλυση των λαθών, απλά σταματήστε όλοι να επιλέγεται. Συγκεντρωθείτε , Προβληματιστείτε , Ενωθείτε , αλλάξτε Νοοτροπία , κοιτάξτε στην εξέδρα ματώστε στο γήπεδο και πάρτε το πρωτάθλημα.

spilios13@gmail.com

Σχόλια