ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ!


Χωρίς να παίξουμε τρομερή μπάλα ,αλλά πιέζοντας ανα διαστήματα και κάνοντας φάσεις ,κερδίσαμε 2-0 την καλλιθέα και πήραμε την πρόκριση για τους 4 του κυπέλλου ελλάδος ,όπου θα αντιμετωπίσουμε τον πας γιάννενα σε διπλούς αγώνες. Το έχουμε ξεκαθαρίσει απο την αρχή πως στόχος -και πρέπει να θεωρείται απο όλους αυτονόητο- είναι και το κύπελλο και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να το σνομπάρουμε ,μιας και δεν έχουμε την ευχέρεια να χάνουμε κι άλλες κούπες.

Σήμερα ,όποιος πήγε στο ματς σίγουρα δεν περίμενε να δει ΤΗΝ μπάλα ,οπότε δεν είχαμε και τις τρελές απαιτήσεις απο την ομάδα ,παρά μόνο να κάνει το χρέος της και να πάρει την πρόκριση. Πολλοί παίκτες τους δώθηκε η ευκαιρία να παίξουν όπως οι Γκαλίνοβιτς ,Μπίαρσμιρ ,Σεϊταρίδης ,Σιμάο ,Κλέιτον και Πετρόπουλος. Στο σύνολο της η ομάδα δεν απέδωσε τρομερά ,οπότε δεν μπορούμε να πούμε πως ξεχωρίσαμε και κάποιον.

Αξιοσημείωτο του αγώνα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι πολλαπλές χαμένες ευκαιρίες του Σισέ ,σε προφανείς θέσεις για γκολ. Ελπίζουμε όσα δεν έβαλε σήμερα ,να τα βάλει στην Λάρισα την Κυριακή ,όπου είναι και πολύ πιο σημαντικό ματς.

Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν οι Σαλπιγγίδης και το άλλο ήταν αυτογκολ ύστερα απο σουτ του Καραγκούνη.

ΥΣ: Ο κόσμος λίγος ,5.000 περίπου .Ίσως ο λιγότερος σε φετινό μας παιχνίδι.

ΥΣ2: Με τον Σεϊταρίδη τι γίνεται;

ΥΣ3: Άντε σιγά-σιγά να χρησημοποείται περισσότερο ο Πετρόπουλος για να βρει και έναν ρυθμό.

Σχόλια

  1. Ο Γιούρκας δεν μου άρεσε καθόλου. Άντε να ανέβει γιατί τον χρειαζόμαστε στην Εθνική.

    Εύκολο απόγευμα όπως αποδείχτηκε, αν και κατά τη ροή του αγώνα δεν φαινόταν κάτι τέτοιο.
    Λάθος του Νιόμπλια για μένα που δεν ξεκίνησε από την αρχή με 4-4-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου