ΔΑΚΡΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ


Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρισκόταν μετά το τέλος του τελικού ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ δεν μπορούσε να δεχτεί την απώλεια του Κυπέλλου και ξέσπασε σε δάκρυα, για το πρώτο χαμένο εγχώριο τρόπαιο μετά από μια πενταετία. Αμέσως έσπευσαν δίπλα του οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, για να τον παρηγορήσουν.

Στις δηλώσεις του όμως, αντέδρασε ψύχραιμα και έκανε σαφές ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να απωλέσει και το πρωτάθλημα: "Έχω μάθει στη ζωή, γιατί έχω παλέψει για να γίνω αυτό που είμαι, ότι υπάρχουν τα όμορφα και τα άσχημα, τα πάνω και τα κάτω. Ήταν ένας άτυχος αγώνας για τον Παναθηναϊκό. Στεκόμαστε όρθιοι και όχι μόνο αυτό, αλλά στεκόμαστε πιο κοντά στο πλευρό τους για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα".

Ακολούθως, ο Θανάσης χαρακτήρισε νομοτέλεια την απώλεια του Κυπέλλου: "Το γεγονός ότι έχουμε αμέτρητες κούπες, νομοτελειακά σημαίνει ότι κάποτε θα χάναμε και ένα τελικό, δυστυχώς συνέβη σήμερα. Ευτυχώς είναι το Κύπελλο και όχι το πρωτάθλημα. Για το πρωτάθλημα θα κάνουμε τα πάντα, πιστεύω ότι θα γίνει ανασύνταξη για να πάρουμε αυτό που παίρνουμε πάντα".

Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

O,TI  KAI NA ΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.
ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΝΩΜΒΡΙΑΣ ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ.


ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Σχόλια