ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΡΩΝ!


Με την παρουσία του στην χθεσινή προπόνηση αλλά και σήμερα στην Κυψέλη ,ο Θανάσης δείχνει στην ομάδα πως είναι κοντά της και δεν την αφήνει μόνη της στην δυσκολη συνέχεια που έρχεται.

Έτσι πράττουν οι μεγάλοι προέδροι στις δύσκολες στιγμές. Δεν λιγοψυχούν και αποχωρούν διακριτικά. Κάθονται και πολεμάνε στην πρώτη γραμμή.

Για αυτό Θανάση μάθε και στον ανιψιό σου πως πρέπει να συμπεριφέρονται σε κάτι που το αγαπάνε. Δείξτου τον τρόπο ,αν θέλει να ασχοληθεί με τον Σύλλογο ,γιατί μέχρι στιγμής το χει πάρει πολύ λάθος. Δεν είστε ίσια κι όμοια για να μπουκάρει στα αποδυτήρια και να βρίζει και την επομένη να αχρηστεύει παίκτες που έχουν προσφέρει τόσα στον Σύλλογο.

Γιατί όσο δικαίωμα έχεις να γκαζώνεις την ομάδα με τα νεύρα σου ,άλλα τόσα είναι και τα πρέπει ώστε να μην επιτρέπεις ακόμη και στον ανιψιό σου να κάνει μπουρδέλο την ομάδα.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/2/10 7:31 π.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΙΑ ΤΕΛΟΣ...ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ...ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ...ΠΑΝΑΘΑ FOR EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου