ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!


H Χθεσινή μεγάλη ανατροπή ήταν η καλυτερη απόδειξη πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού ,διψάει για επιτυχίες ,μεγάλες νίκες και πολλές κούπες. Χθες γέμισε ασφυκτικά το οακα και έπαιξε και αυτός καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση του αποτελέσματος. Το παράδοξο; Όλοι γνωρίζουμε πως σε τέτοια ματς το γήπεδο μαζέυει πολλούς celebrities ,τυπάδες άσχετους με το αντικείμενο ,που έρχονται μόνο να κάνουν το κομμάτι τους ...οι λεγόμενοι πανηγυρτζίδες και παλαμάκιδες. Όμως η χθεσινή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν κάτι το απίστευτο. Στο σύνολο του ,ο κόσμος να φωνάζει ,να συμμετέχει στα συνθήματα και να δημιουργεί μια κολαστική ατμόσφαιρα για τους Ρωμαίους. Γιατί καλό το πέταλο των οργανωμένων που είναι 90 λεπτά στην μάχη ,αλλά όταν συμμετέχει και το υπόλοιπο γήπεδο ,αυτό το συναίσθημα είναι κατι το εκπληκτικό.

Μετά το ματς στους γύρω δρόμους να επικρατεί πανδαιμόνιο... όλοι να βγαίνουν απο το γήπεδο εκστασιασμένοι ,να φωνάζουν ,να κορνάρουν και να γεύονται μέχρι τελευταία σταγόνα ,το νέκταρ της νίκης! Αυτός λοιπόν ο κόσμος αξίζει να ζει τέτοιες χαρές. Λίγο χρειάζεται για να ξεκουμπώσει. Έχει δεχτεί τόσες πίκρες τα τελευταία χρόνια κι όμως αντέχει!

Πρέπει όλοι στην ομάδα να δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Ή μάλλον όχι ,να δώσουν τα πάντα... Απλά να κατακτήσουν το πρωτάθλημα! Και μετα όλα θα βρουν την σειρά τους .Φέρτε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Χθες ήταν η πρώτη φορά που με πολύ κόσμο ,η ομάδα δεν απογοήτευσε και έκανε το καθήκον της. Και τα αποτελέσματα; Ένα οακα να φλέγεται!!

ΞΕΚΟΥΜΠΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙ ΑΛΛΟ!!


ΥΣ: Βέβαια στο γήπεδο υπήρχαν και οι γνωστοί βαζελαρες που στο...1-2 προτίμησαν να γαμωσταυρίσουν και να φύγουν γιατί πλέον το ματς... δεν είχε ενδιαφέρον. Είναι αυτοί που ψάχνουν το παραμικρό για να δημιουργήσουν γκρίνια και μιζέρια...ή και αυτοί που θα ξαναπατήσουν στο επόμενο IN ματς. Η ομάδα φυσικά τους έβγαλε μαλάκες κι έκανε αυτό που έπρεπε..

Σχόλια