ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΜΠΑ!


Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι συναίσθημα επικρατεί στον Παναθηναικό οπαδό ύστερα απο την ήττα στην Τούμπα που τόσο πολύ δεν έπρεπε να κάνουμε. Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως με το ποδοσφαιρικό τμήμα ,το να κράξω μου βγαίνει πολύ πιο εύκολα αποτι είναι το φυσιολογικό ,ύστερα απο όλα αυτά που έχουμε περάσει. Όλη την εβδομάδα μιλούσαμε και συμφωνούσαμε πως τα απαραίτητα συστατικά της νίκης για αυτό το παιχνίδι είναι το πάθος και η τρέλα .

Ρε μάγκες εγώ σήμερα είδα και τα δύο αυτά στοιχεία στα μάτια των παικτών μας. Μπήκανε απο την αρχή με τσαμπουκα και κυνηγήσανε το γκολ ,πιέσανε και δεν αφήσανε το ματς στην τυχη του. Είχαμε δοκάρι και με τον Καραγκούνη και γενικά ρε πούστη μου πιέζαμε .Ικανοποιητικά πάντα για ένα ματς ,με τις ιδιαιτερότητες της σημερινές. Και στο δεύτερο ημίχρονο ,τους έκατσε ένα τρελό γκολ προηγηθήκανε κι όμως στα καπάκια ισοφαρίσαμε με τον Σισέ. Και εκεί που η λογική έλεγε πως θα το γυρίσουμε το ματς ,μέσα σε 4 λεπτά καταφέρνουμε και βρισκόμαστε πίσω στο σκορ. Και κάπου εκεί η ιστορία τελειώνει..

Τώρα τι έχουμε... Είμαστε 2 βαθμούς μπροστά απο τον γαύρο ,το οποίο σημαίνει πως μέχρι τις 21 Μαρτίου πρέπει οπωσδήποτε να είμαστε απο πάνω τους ώστε στην χειρότερη περίπτωση του Χ να έχουμε πάλι το πάνω χέρι. Αλλά μέχρι τότε έχουμε δύο πολύ επικύνδινες εξόδους σε Νέα Σμύρνη και Τριπολη όπου δεν πρέπει να απωλέσουμε περαιτέρω βαθμούς.

ΞΑΝΑΛΕΩ: Η ομάδα έχει προφανώς την δυνατότητα να πάρει την κούπα ,έχουμε πολύ καλύτερο υλικό και για πρώτη χρονιά έχουν αυτοπεποίθηση και μπορούν να γυρίζουν και παιχνίδια. Ότι σήμερα χάσαμε δεν σημαίνει πως η ομάδα μας είναι άχρηστη.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ !

Σχόλια

  1. Για λίγο ακόμη φιλαράκι...
    Ο ΠΑΟ φέτος δεν θα πάρει το πρωτάθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/2/10 2:03 π.μ.

    AS PAIZOUME ETSI KAI DEN EXOUME NA FOVITHUME TIPOTA... ARKEI NA MPAINEI I GAMIOLA I MPALA MESA KAI AS MIN EINAI KAI O DJIBRILAROS...PRWTATHLITI SE THELUME PANATHINAIKE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την τυχη σου την κρατας σφιχτα. Απο σενα εξαρταται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου