ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..


Κάποτε θα γινόταν κι αυτό και συνέβη σήμερα ,χωρίς αυτό όμως να μας ξενερώνει. Αντιθέτως μας πεισμώνει κόσμο και ομάδα να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πάθος για την συνέχεια και να μην τους αφήσουμε να χαρούν καθόλου την σημερινή νίκη- Πήρανε την πρώτη τους κούπα μετά το 2002 ,έχουν λιγότερες συνολικά σαν σωματείο απότι ο Αλβέρτης μόνος του ,μέχρι να σφυρίξει η κόρνα της λήξης δεν το πιστευανε ούτε οι ίδιοι κι αυτό φαινόταν στα πρόσωπα τους.

Σημερα έπαιξε ένας πάρα πολύ κακός επιθετικά Παναθηναϊκός που έκανε τρομερά λάθη καόλη την διάρκεια του αγώνα και ένας γαύρος που η μπάλα πήγαινε συνέχεια στους παίκτες του και στις κρίσημες στιγμές τους κάτσανε τρίποντα απίστευτα και υπο πίεση. Αυτό νομίζω τα λέει όλα! Ο αθλητισμός έτσι είναι και η διάρκεια και η συχνότητα των επιτυχιών αποδικνύει ποιος είναι μεγάλη ομάδα. Και το 2002 μας είχαν αποκλείσει στα ημιτελικά και εν τέλει κατέκτησαν το κύπελλο αλλά μετά...μόνο καρπαζιές! Και έτσι θα γίνει πάλι... Η αρχή είναι την αγωνιστική που έρχεται και τους έχουμε μέσα στο οακα..

Χάσαμε ένα κύπελλο και προφανώς δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Αυτό το τμήμα έχει και με το παραπάνω την αγάπη και τον σεβασμό όλου του κόσμου. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι παίκτες να καθαρίσουν το μυαλό τους ,να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις και να αποδώσουν αυτά που μπορούν μέσα στο παρκέ.

Η όλη συμπεριφορά του κόσμου έδειξε για ακόμη μια φορά πόση υγεία πηγάζει σε αυτό το τμήμα..

Σχόλια