AΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!


Mε την διαφορά των 14 πόντων η ομάδα του Ζοτς πέρασε σαν σίφουνας απο κλειστό του Αγ.Θωμά και πλέον περιμένει με...ανοιχτές αγκαλιές τον καλό της πελάτη. Ελπίζουμε η σημερινή εμφάνιση ,όπως και αυτή με τον άρη να μην ήταν τυχαίες και να αποτελούν την απαρχή μιας καλύτερης περιόδου.

Με εμφανίσεις πάντως σαν την σημερινή ή μάλλον με νοοτροπία σαν την σημερινή ,η ομάδα μας γεμίζει περισότερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Προφανώς ,βλέποντας πως τα σουτ απο την περιφέρεια δεν είναι και το δυνατότερο μας σημείο αυτόν τον καιρό ,η ομάδα απο την αρχή προσπαθούσε να περνάει την μπάλα μέσα στην ρακέτα όπου εκεί Μπατίστ και Πέκοβιτς κάνανε πάρτυ. Επίσης αποτελεσματική άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις βοήθησαν στην διαμόρφωση της τελικής διαφοράς.

Οι νίκες με άρη και μαρούσι ήρθαν σε ένα κρίσημο σημείο τόσο ψυχολογικά ,όσο και βαθμολογικά ,μιας και πλέον είναι στο χέρι μας η κατάληψη της πρώτης θέσης και πιθανότατα την έχουμε εξασφαλίσει. Τώρα έχουμε μια σειρά απο δύσκολα και κομβικά ματς ,όπου θα κρίνουν τα πάντα για το κύπελλο και το ευρωπαϊκό. Μια...συνηθησμένη νίκη το Σάββατο στην γκαρσονιέρα ,μας τονώνει ψυχολογικά και κάνουνε τον...συνηθησμένο σεφτέ.

O κόσμος για ακόμη μια έδωσε δυναμικό παρών και δημιούργησε μια ...άκρως ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ατμόσφαιρα!


Τα δεκάλεπτα: 18-24, 29-36, 43-58, 68-82 
Μαρούσι (Μπαρτζώκας): Κουμπούρας 2, Κις 10 (2), Λούκας 14, Πελεκάνος 7 (1), Μπατής 2, Χόμαν 13, Νάζτφεϊ 4, Καλάθιης 1, Αριγκμπάμπου, Καϊμακόγλου 15 (3)
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς)
: Βεργίνης, Τέπιτς 2, Σπανούλης 14 (3), Περπέρογλου 2, Μπατίστ 11, Φώτσης 2, Χάισλιπ 15 (2), Νίκολας 6, Σερμαντίνι 4, Διαμαντίδης 11 (3), Πέκοβιτς 12, Καλάθης 3 (1)

Σχόλια

  1. Μεγάλη νίκη. Το Μαρούσι μου φαίνεται αρχίζει σιγά σιγά να ξεφουσκώνει. Η συνέχεια θα το δείξει.

    Να σε ρωτήσω μήπως ξέρεςι πόσο είχε είχει το εισιτήριο στο γήπεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου