ΘΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!


Η ομάδα μπάσκετ έκανε το διπλό στην Κυψέλη ,νίκησε με 63-75 και σε συνδιασμό με την νίκη του Αμαρουσίου επι του γαύρου ,είμαστε μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία και όπως όλα δείχνουν την πρωτιά δεν την χάνουμε στην κανονική διάρκεια.

Με έναν κόσμο φτιαγμένο ,να γεμίζει το κλειστό της Κυψέλης και να δημιουργεί μια πολύ καλή ατμόσφαιρα ,δεν άφηνε πολλά περιθώρια στην ομάδα για να μην κερδίσει αυτό το ματς. Έτσι κι έγινε! Μπορεί η ομάδα να μην έπαιξε ΤΟ μπάσκετ ,να μην εντυπωσίασε αλλά δεν γίνονται θαύματα απο την μια μέρα στην άλλη. Θέλουμε να σκεφτόμαστε αισιόδοξα ,γιατί έτσι μας έχει μάθει αυτή η ομάδα τόσα χρόνια. Οπότε αρχικά να έρχονται τα αποτελέσματα και ύστερα θα έρθει και το καλό μπάσκετ.

Ο κόσμος κατέστησε σαφές πως θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Και για να τα λέμε όλα ,αυτά τα 2 χαστούκια στην euroleague έκαναν καλό στην ομάδα αλλά και σε εμάς για να εκτιμήσουμε τι μας προσφέρει τόσα χρόνια αυτό το τμήμα και για να έχουμε πιο οργανωμένες και μαζικές παρουσίες απο δω και πέρα.

Πανελλήνιος: Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 6(2), Χαραλαμπίδης 12(2), Καλαϊτζής, Γιόνσεν 2, Όστοϊτς 2, Πέτρουλας, Γεωργαλής 4, Μπλάκνεϊ 21(4), Ντέιβις 10(1), Βουγιούκας 6
Παναθηναϊκός: Τέπιτς, Σπανούλης 11(3), Περπέρογλου 10(1), Μπατίστ 10, Φώτσης 7, Χέισλιπ 8, Νίκολας 10(2), Διαμαντίδης 5, Πέκοβιτς 14, Καλάθης.

Σχόλια