ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!

 

Μετά την χθεσινή ξεφτύλα ,ότι πρωτοσέλιδο και να έβγαινε σήμερα ,μόνο πιο γελοίους θα σας έκανε. Ο κόσμος που αγαπάει πραγματικά την ομάδα έδωσε χθες ουσιαστικό παρών ,χωρίς να τον ενδιαφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Αυτός που αγαπά πραγματικά τον Σύλλογο είμαστ εμείς και όχι εσείς.
ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ δείξανε τα 1000 άτομα που παρατησανε δουλειές και υποχρεώσεις για να πάνε για μισή ώρα στην προπόνηση και να πούνε στους πρωταθλητές ευρώπης το αυτονόητο...πως είμαστε κοντά τους. ΕΣΕΙΣ δείξατε ΜΙΖΕΡΙΑ και ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ!

ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΣΚΕΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

Γιατί πολύ παρατράβηξε το αστείο ,με τον καθένα που κοιτάει το προσωπικό του συμφέρον και εκμεταλλεύεται τον κόσμο ,όπου και όποτε θέλει. Ο κόσμος του Συλλόγου δεν αποτελείται απο πρόβατα ,αλλά απο ανθρώπους με μνήμη και νοημοσύνη. Και εσάς και τον κάθε ίδιο σαν και εσάς σας έχει γραμμένο στα παπάρια του. Οπότε μάλλον και εμείς πρέπει να αρχίζουμε να εκμεταλλευόμαστε τον καθένα όταν και όπως πρέπει ,μιας και κανείς δεν αγαπάει τον Σύλλογο περισσότερο απο εμάς!

Με την πράσινη μπορεί τα πρώτα δύο χρόνια ,οι στόχοι μας να ήταν κοινοί (φυγή οικογένειας Βαρδινογιάννη) ,αλλά μετά τράβηξε μοναχικό δρόμο ,κυνηγώντας τα συμφέροντα του Δημητράκη. Οπότε κι εμείς την θεωρούμε ξένο σώμα και μας αφήνει αδιάφορους.


ΥΣ: ΠΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ: Αν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ήταν πάνω απο όλα για εσάς ,δεν θα γράφατε αυτό το γλοιώδες πρωτοσέλιδο και θα κοιτούσατε να φέρετε την ηρεμία στον κόσμο και όχι την τρικυμία με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την ομάδα-κόσμημα. Όσον αφορά για τα ...καλομαθημένα ,είναι τα ίδια τυπάκια που τόσα χρόνια τους αποκαλείται μάγκες κτλ κτλ. Μην το παίζεται ΤΟΣΟ Παναθηναϊκοί ,γιατί γίνεστε μαλάκες!

Και το σχετικό απόσπασμα ,για να καταλάβετε ..

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού μίλησε κύριοι. Αυτός ο κόσμος που ανασταίνει και νεκρούς. Έτσι θα αναστήσει και την ομάδα του μπάσκετ. Θα την πάρει από το χεράκι, αφού τα καλομαθημένα παιδάκια δεν μπορούσαν να στρώσουν αλλιώς και θα την οδηγήσει σε νέους θριάμβους. Κι αν 1% συνέβαλε και η «ΠΡΑΣΙΝΗ» χθες με το πρωτοσέλιδό της να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να υψώσει ασπίδα προστασίας στην ομάδα... τότε μακάρι να είναι έτσι. Σωστό ή λάθος πραγματικά δεν μετράει. Ο Παναθηναϊκός μας είναι πάνω από όλα».

ΥΣ2: Επανάληψη μητήρ μαθήσεως...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ!

Σχόλια