ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ!


Οι επιτυχημένες παρουσίες των τμημάτων του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίστηκαν στο βόλεϊ μετά το ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Στέλιου Καζάζη επιβλήθηκε 3-0 σετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη καΙ προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Τριφύλλι συνάντησε προβλήματα μόνο στο δεύτερο σετ, αφού στο πρώτο και στο τρίτο ήταν το ξεκάθαρο αφεντικό (17-25, 24-26, 17-25).

Πλέον θα περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στους «4» της διοργάνωσης, αποτέλεσμα που θα προκύψει ύστερα από κλήρωση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Χριστοφιδέλης 6, Ζαγκούμνι 2, Αγκάμεζ 15, Σαμικά 12, Σμαραγδής 6, Πανταλέων 5, Παπαδημητρίου λ. 60%, Ψάρρας, Χατζηαντωνίου

ΑΠ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Περσιανλής): Ζομπό Λεμπέ 10, Κυριακίδης 1, Ντόβιν 9, Κοντογιάννης 1, Γουίλκοξ 2, Τέσιτς 7, Βλασακίδης λ. 58%, Παπαϊακώβου 4, Νικηφορίδης 3, Αρχοντίδης 1, Παπαδημητρίου 1, Δημητριάδης 1

Καζάζης: "Τώρα ο Ηρακλής"

Ικανοποιημένος από την πρόκριση, αλλά όχι και από την εμφάνιση ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Στέλιος Καζάζης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Φάνηκε ότι θα ήταν ένα εύκολο ματς. Στο δεύτερο σετ ευτυχώς είτε λόγω τύχης είτε ικανότητας δεν μας κόστισε. Δεν είμαστε καλά αγωνιστικά τις τελευταίες δέκα μέρες. ΅

Αυτό βέβαια είναι φυσιολογικό ως έναν βαθμό, έπειτα από ένα δίμηνο που επιβαρύνθηκε η ομάδα με συνεχόμενα ματς αλλά και με τις ιώσεις. Αυτό φάνηκε και στη Σύρο, φαίνεται και στις προπονήσεις αλλά και σήμερα. Σωματικά είναι θέμα χρόνου να ξαναβρούμε το ρυθμό μας. Από εκεί και πέρα στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή που είναι μια σοβαρή ομάδα και θέλει προσοχή".

Σε ανάλογο ύφος κινήθηκαν οι δηλώσεις του Σωτήρη Πανταλέων. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού στάθηκε στην κόπωση: "Πήγαμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο αν και στο τέλος ευτυχώς δεν χάσαμε τον έλεγχο. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Αυτό βέβαια πρέπει να σταματήσει. Είνια άσχημο να φτάνουμε σε υψηλό επίπεδο όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις και στον αγώνα να υποτιμάμε τον αντίπαλο. Είναι καλό ότι κερδίσαμε 3-0 και προχωράμε. Η κούραση υπάρχει αλλά αυτή είναι η δουλειά μας". 

Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια