ΕBAΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!


Δε θέλω να γίνω μέρος της φημολογίας, διότι στη ζωή ακούγονται πολλά. Δε θέλω να απαντήσω σε φήμες. Είναι η μεγαλύτερη "μαλ.." που έχω ακουσει. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί και να βοηθά ο ένας τον άλλον.
Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον Δημήτρη, Και δεν ξέρω ποιος θέλει να το δημιουργήσω. Ο Παναθηναϊκός υπάρχει εξαιτίας της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Η σχέση με τον Δημήτρη είναι άριστη. Δε διαβάζω, δεν ακούω. Κι αυτό είναι το πιο καλό για εμένα.
Είμαι ο κοόυτς του ΠαναθηναΊκού και θα είμαι πάντα δίπλα στους παίκτες, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ποιο ψυχολογικό πρόβλήμα έχει η ομάδα; Επειδή το Μαρούσι σκόραρε απίθανα τρίποντα;
Είναι πολύ καλό αυτό που συνέβη με τους οπαδούς. Ξέρω ποιος είμαι, είμαι ένας κανονικός κόουτς, που κάνω καλκά τη δουλειά μου, Είμαι πολύ ευθύς. Αν θέλετε κάτι, τηλεφωνήστε μου. Μη λέτε πράγματα στον αέρα


Όταν μιλάει ο Ζοτς ,οι υπόλοιποι τουμπεκί. Έβαλε τα πράγματα στην θέση του ,ξεκαθάρισε πως δεν φεύγει απο τον Σύλλογο και συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι την προσπάθεια για επίτευξη των στόχων μας.

Σχόλια