TO TAΞΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!



Θριαμβευτική νίκη για το Τριφύλλι, το οποίο επικράτησε 3-0 σετ των Πολωνών και βρίσκεται πανηγυρικά στους "12" του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πράσινοι πήραν το πρώτο σετ τσεκάροντας το εισιτήριο και στη συνέχεια ο Στέλιος Καζάζης έδωσε χρόνο στους αναπληρωματικούς παίκτες του.
Το Τριφύλλι μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε ότι ήθελε να ξεμπερδεύει από την αρχή την υπόθεση πρόκριση και τα κατάφερε. 

Οι Πολωνοί τα έδωσαν όλα στο πρώτο σετ μέχρι και το 14-13. 

Κάπου εκεί έμειναν από δυνάμεις και το Τριφύλλι καθάρισε το σετ με το επιβλητικό 16-13. 

Στη συνέχεια οι πράσινοι χαλάρωσαν λίγο όμως οι παίκτες της Γιαστρέμπσκι δεν μπορούσαν να πάρουν με τίποτα κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. 

Έτσι ο Στέλιος Καζάζης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο τρίτο σετ έπαιξαν μόνο έλληνες. Συγκεκριμένα στη βασική εξάδα ήταν οι Ψάρρας, Ντονάς, Πανταλέων, Χατζηαντωνίου, Χριστοφιδέλης, Μηνούδης, Λάππας και λίμπερο ο Παπαδημητρίου. 

Πλέον άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο πανηγυρίζουν μια αντρίκεια πρόκριση κόντρα σε όλες τις προβλέψεις και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Παναθηναϊκός - Γιαστρέμπσκι 3-0
Τα σετ: 25-16, 25-20, 25-22
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης) : Χριστοφιδέλης 12, Αγκάμεζ 10, Σαμικά 5, Ζαγκούμνι1, Σμαραγδής 4, Πανταλέων 9, Παπαδημητρίου λ.80% , Ψάρρας, Λάππας 6, Ντονάς 2, Χατζηαντωνίου 2, Μηνούδης
ΓΙΑΣΤΡΕΜΠΣΚΙ (Σαντίλι): Νοβικ 7, Λόματζ, Αμπράμοφ 9, Γιουντίν 4, Νοβότνι 2, Ζαρνόβσκι 11, Ρούσεκ λ. 66%, Σλάβομιρ, Πτσερτζ 6, Αζένια 4

Σχόλια