TIΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΤΕ;;

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης ανακοίνωσε προχθές πωε μετακινήσεις γιοκ. Επειδή η αστυνομία ουσιαστικά οργάνωσε όλο αυτό το έγκλημα που δημιουργήθηκε στην Καβάλα ,για τα μάτια του κόσμου θα την πληρώσουν οι πραγματικοί οπαδοί (πραγματικοί οπαδοί και όχι υποκινούμενοι υπάλληλοι που πάνε για να κάνουν επεισόδια ώστε να πάρει η ομάδα τους ένα αποτέλεσμα μέσω της τρομοκρατίας).

Κόβετε έτσι αυθαίρετα τις μετακινήσεις και δεν τιμωρείται τους πραγματικούς υπευθύνους. Κόβεται τις μετακινήσεις σε ένα σημείο σημαντικότατο για την ομάδα μας .Μας στερείτε την παρουσία οπαδών μας σε μια πολύ δύσκολη έδρα στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος.

Και τώρα τι διαβάζουμε; Πως τα μπαοκια σκάνε 2.500 στις Σέρρες για το ματς κυπέλλου με τον Πανσεραίκό. Και μάλιστα για πάρτη τους ,ανοίγουν και οι εθνικές οδοί απο τις απεργίες των αγροτών!! Και η αστυνομία ενέκρινε την συγκεκριμένη μετακίνηση ,βοηθάει να γίνει σωστά η εκδρομή και εσείς .Χρυσοχοιδη κατα τ'αλλα κόβεται τις μετακινήσεις. Τα μπαόκια θα είναι σήμερα δίπλα στην ομάδα τους ,εμείς όμως την Κυριακή δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα!!

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ,ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ,ΕΛΛΙΠΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΝΟΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!!

Σχόλια