ME OΔΗΓΟ ΤΟΝ ΣΙΣΕ!



 

Με τα δύο γκολ του Γάλλου φορ ,η ομάδα μας έφυγε νικήτρια απο την Ξάνθη και διατηρεί σίγουρα την απόσταση των 5 βαθμών απο τον γαύρο. Η σημερινη νίκη είναι ιδιαίτερα σημαντική ,μιας και βγάλαμε μια δύσκολη έδρα σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Το ματς θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει -λογικά- απο νωρίς με ένα δεύτερο γκολ ,αλλά η ομάδα μας για κάποιο λόγο έκατσε πάνω στο 0-1 και δεν πίεσε ιδιαίτερα για δεύτερο γκολ. Ακόμη κι όταν σημειώσαμε το δεύτερο τέρμα ,στην επόμενη φάση δεχτήκαμε ένα ηλίθιο γκολ ,με αποτέλεσμα να φοβόμαστε απο το πουθενά μην ισοφαριστούμε.

Οπότε απο σήμερα κρατάμε την νίκη και μόνο ,αφού η εμφάνιση μας ήταν επαγγελματική και τίποτα άλλο. Δεν ξεχώρισε κάποιος παίκτης μας ιδιαίτερα εκτός απο τον Σισέ που σημείωσε 2 τέρματα ,είχε ένα δοκάρι και μια πολύ καλή ευκαιρία  ,καθώς και ο Σίλβα που στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού.

Η άμυνα μας...η γνωστή τρικυμμία και ευτυχώς που δεν το πληρώσαμε πάλι. Αυτην την φορά το βραβείο του χειρότερου ,ο Σουηδός που αλλού πάταγε κι αλλού βρισκόταν ,με αποκορύφωμα το γκολ που φάγαμε. Όλοι οι υπόλοιποι κινήθηκαν στην μετριότητα.

Ο κόσμος μας για ακόμη μια φορά εντυπωσιακός και πολυπληθής! Όπου πάει η ομάδα φέτος...ΛΕΩΦΟΡΟΣ!


ΥΣ: Τζιμπρίλ Σισέ...15 γκολ σε 17 αγώνες!! Μακάρι όλα τα παλτά και οι σακάτηδες να ήταν έτσι!

ΥΣ2: Μελανό σημείο του αγώνα ,η χρησημοποίηση για ακόμη μια φορά του σταρχιδιστή.

ΥΣ3: Βγάλαμε ένα διαχρονικό παράρτημα του γαύρου και ένα σωματείο άκρως αντιπαναθηναϊκό.

Σχόλια