KANTE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ!!


Σήμερα τα πάντα κυλάνε σε πράσινο τέμπο ,η ομάδα μας στο λαοφιλέστερο άθλημα βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία με 7 πόντους διαφορά απο τον δεύτερο και είναι το απόλυτο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που ο Σύλλογος το έχει ΤΟΣΟ μεγάλη ανάγκη. Ένα πρωτάθλημα που θα βοηθήσει απίστευτα στον ψυχολογικό τομέα. Απο τους παίκτες ,μέχρι τον κόσμο!

Όμως θα ήθελα να επικεντρωθώ σε ένα πιο ουσιώδες σημείο ,που τουλάχιστον για μένα δεν υπολογίζεται όσο θα έπρεπε. Όλ αυτά τα χρόνια που το τμήμα ποδοσφαίρου βρίσκεται σε ρόλο κομπάρσου ,πολύς κόσμος έχει ξενερώσει ,άλλοι σταματήσανε σταδιακά το γήπεδο ,άλλοι βγάλανε τον Σύλλογο απο τις προτεραιότητες τους και το σημαντικότερο...πολλοί πιτσιρικάδες δε γινόντουσαν Παναθηναϊκοί! Όταν βλέπει μια ομάδα να μην παίρνει κούπες και να συμβιβάζεται με ευρωπαικές πορείες ,τότε μάλλον προτιμάει το παιδάκι να περάσει στο απέναντι στρατόπεδο. Άραγε έχει αναρρωτηθεί κανείς πόσες γενιές έχουμε χάσει τα τελευταία 15 χρόνια; Καλό ,χρυσό και άγιο το μπάσκετ ,αλλά όπως και να το κάνουμε η μπάλα πουλάει και γεννάει οπαδούς. Και εμείς στον τομέα αυτό δεν πάμε καλά..

Και ας αξίζαμε πολλά απο τα πρωταθλήματα που χάσαμε ,αυτό που μένει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα. Δυστιχώς κανείς δεν θα θυμάται πως ο γαύρος όλα αυτά τα χρόνια έπαιρνε πρωταθλήματα ,αυτό που θα θυμούνται θα είναι οι κούπες. Και όταν παίρνουν κούπες ,αποκτάνε και δύναμη σε ολα τα επίπεδα .Και έτσι ασκούν απίστευτη προπαγάνδα όλα αυτά τα χρόνια και περνάνε ένα μήνυμα προς τα έξω πως είναι ο μεγαλύτερος Σύλλογος. Πράγμα αναληθές που δεν στέκει με την πραγματικότητα. Ο Σύλλογος δεν εχει μόνο το ποδόσφαιρο ,αλλά πολλά τμήματα..απλά εκεί πατάνε και αναπαράγουν ψέμματα και ο κάθε πιτσιρικάς τα δέχεται.

Για αυτό κύριοι μέτοχοι ,προπονητές και παίκτες αλλά και εμείς οι ίδιοι σαν κόσμος ,μην αφήσουμε αυτό το πρωτάθλημα να χαθεί !Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας δεν ευθησυχάζουμε!! Πρέπει ΟΛΟΙ να δίνουμε κάθε κυριακή τον καλύερο μας εαυτό ,για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ειναι η ευκαιρία να ξεκινήσει μια ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ εποχή και δεν πρέπει να την χάσουμε.

ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ
ΔΩΣΤΕ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Σχόλια