KANEI KΡΥΟ...-5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!



Το 2010 μας μπήκε με τον καλύτερο τρόπο και μας άφησε μόνους πρώτους με διαφορά 5 βαθμών. Μια διαφορά που άμα την συντηρήσουμε μέχρι το ματς με τον γαύρο κατα πάσα πιθανότητα μας οδηγεί στο πρωταθλημα! Βέβαια για να γίνει αυτό ,πρέπει όλοι να αντιληφθούν την σημασία του φετινού τίτλου και να μην κόψουν ταχύτητα και να μην υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο.

Δεύτερη σερί τεσσάρα ,με ωραία εμφάνιση και με την ...συνηθησμένη ανατροπή! Δύο γκολ το παλτό και απο ένα οι Καραγκούνης και ο άσφαιρος Λέτο. Αν και βρεθήκαμε μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο ,πίσω στο σκορ ,ομάδα και κόσμος δώσανε ρέστα και καταφέρανε να γυρίσουν το ματς πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Λίγες ώρες αργότερα ο γαύρος επιβεβαίωσε πόσο χάλια ομάδα έχει και έχασε απο το αεκ ,στέλνοντας μας με 5 βαθμούς διαφορά στην κορυφή. Κάτι άλλο για το ματς δεν έχουμε να πούμε ,μιας και γίνανε όσα έπρεπε να γίνουν ,το αποτέλεσμα ήρθε ,η εμφάνιση επίσης ,κόσμος αρκετός οπότε συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι γιατί το Σάββατο μας περιμένει δύσκολο ματς.

Τώρα που ο γαύρος άρχισε να γκελάρει ,τα πράγματα με την διαιτησία θα ζορίσουν και ο πράκτορας δεν θα αφήσει το πρωτάθλημα στην τύχη του. Το παράρτημα του Πανόπουλου θα μας κάνει την ζωή δυσκολη και οι παίκτες μας πρέπει να δώσουν παραπάνω απο αυτά που μπορούν. Δεν πρέπει για κανένα λόγο να χαριστούν άλλοι βαθμοί.

Σχόλια