HTTA AΠΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Την ήττα με 8-7 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε ο Παναθηναϊκός όμως τα όσα συνέβησαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος δεν περιγράφονται. 

Το παιχνίδι όπως αναμενόταν ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Ο δικέφαλος του Βορρά μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 3-2.

Στη συνέχεια όμως οι πράσινοι με αντεπίθεση στο δεύτερο οκτάλεπτο πέρασαν μπροστά στο σκορ με 4-3.

Το δεύτερο μέρος την αναμέτρησης όμως δεν ήταν για καρδιακούς. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα και με τους πράσινους να έχουν σοβαρά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Αυτά όμως που έγιναν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο λίγο πριν τη λήψη της αναμέτρησης δεν είχαν προηγούμενο. Τα αίματα άναψαν όταν το σκορ ήταν 7-6 υπέρ των γηπεδούχων, ο διαιτητής Μοίραλης χρέωσε καθυστέρηση στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, όπως όμως είχε δικαίωμα να κάνει βάσει κανονισμού, δίνοντας τη μπάλα στους πράσινους.

Πάνω στην αναταραχή που προκλήθηκε από την απόφαση αυτή, ο Κατσουλάκης μάρκαρε άγαρμπα τον Φλώρο με τα νεύρα να υπερισχύουν και την κατάσταση να ξεφεύγει για περίπου πέντε λεπτά από τον έλεγχο.

Η απόφαση των διαιτητών όταν τα πνεύματα ηρέμισαν ήταν να αποβάλλουν τους δύο πολίστες με τις δύο ομάδες να εκτελούν από ένα πέναλτι. Τελικά οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν εύστοχοι και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 8-7 υπέρ του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 8-7
Τα οκτάλεπτα:
3-2, 0-2, 2-1, 3-2.
ΠΑΟΚ: Χατζηκυριακάκης 2, Παυλίδης 2, Γκέργκελι 2, Κατρουζανάκης 1, Ντούλος 1.
Παναθηναϊκός: Φλώρος 2, Βράνιες 2, Καφετζόπουλος 2, Βουλγαράκης 1.




Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια