FINAL 4 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!



Οι κοριτσάρες μας επιτέλους βρήκαν το γνώριμο πρόσωπο τους και απέκτησαν τις παλιές τους καλές συνήθειες. Πήγαν στου ρέντη και καθάρισαν τις γαυρίνες με 1-3 παίρνοντας την ευρωπαική πρόκριση και παράλληλα γαμώντας τους την ψυχολογία για την συνέχεια.

Αυτά τα δύο ματς με τις γαυρίνες είχαμε πει πως ήταν κάτι περισσότερο απο σημαντικά και η ομάδα μας τα αντιμετώπισε όπως έπρεπε. Τώρα αυτό που μένει είναι να συνεχίσουν την σαιζόν με ανάλογες εμφανίσεις ώστε να μην χαθεί κανένας τίτλος και να κάνουμε και φέτος κάτι καλό στην Ευρώπη.


Με την σημερινή μας νίκη προχωράμε στους 16 του challenge cup και πλέον καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την μαριμπορ απο την σλοβενία και όπως διαβάσαμε δεν αποτελεί ομάδα φόβητρο. Οπότε ο δρόμος για τους 8 και για ακόμη ένα Γιέζι είναι ανοιχτός..


Τα σετ: 25-27, 25-18, 19-25, 19-25.
Παναθηναϊκός (Φλώρος): Χατζηνίκου 6, Τομάσεβιτς 15, Τζανακάκη 2, Χατζηνικολάου 12, Ντουμιτρέσκου 17, Μόλναρ 15, Μυλωνά (λ-42%) / Κουτουξίδου, Σαπαρέφσκα 7, Παπαγεωργίου 1, Καρπουζά

Δηλώσεις:
Ρούξι Ντουμιτρέσκου:
«Πήραμε αυτό που θέλαμε από το παιχνίδι, δηλαδή τη νίκη. Εμείς δεν κατεβήκαμε για να πάρουμε το ένα σετ που θα μας έδινε την πρόκριση. Θέλαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό γιατί θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας, τόσο στο Κύπελλο όσο και στα Πλέι οφ.

Κάναμε τη δουλειά μας και αν και δεν παίξαμε σούπερ βόλεϊ, μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι το νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Αν έρθει η πρόκριση στο φάιναλ φορ, ακόμα καλύτερα»
τόνισε αρχικά η αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Φίφη Σαπαρέφσκα: Δεν ήταν εύκολο σε καμία περίπτωση. Απλά εμείς χρειαζόμαστε ένα σετ. Το πήραμε και χαλαρώσαμε λίγο. Μετά βελτιώσαμε την απόδοσή μας και πήραμε το ματς. Ήταν μια καλή αρχή και ελπίζω να έχουμε καλή συνέχεια στην ΕυρώπηΥΣ:Νικολάκη έτσι θα σε γαμάει ο Παναθηναϊκός ,για να μάθεις που πηγαίνεις και τι λες...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου