EYXAΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΛΕΖΑΝΙ


Αγαπητέ Αλμπέρτο ,


μπορεί το πέρασμα σου απο την ομάδα μου να μην σημαδεύτηκε και με τις καλύτερες αναμνήσεις. Ίσως να ήσουν άτυχος ,ίσως να μην βλέπαμε στο μεσομακροπρόθεσμο πλάνο που είχες θέσει και να σε αδικήσαμε. 


Τον 1,5 χρόνο που ήσουν προπονητής στην ομάδα μου ,κατάφερες και έχασες απο έναν ανύπαρκτο γαύρο ένα σίγουρο πρωτάθλημα ,γκελάροντας στα 2 απο τα 3 τελευταία ματς του πρωταθλήματος και τον επόμενο χρόνο είπες να αφήσεις έργο και άφησες...


Έφερες στην ομάδα νέους παίκτες και στόχος σου ήταν να μειώσεις τον μέσο όρο ηλικίας .Και το κατάφερες! Αν δεν με απατά η μνήμη μου ,ήταν 24,5!! Και θυμάμαι Αλμπέρτο ,σε μνημόνευε ο Κωστάκης για το επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα...


Και τι πάει να πει που χάσαμε απο μια Βίσλα Κρακοβίας με 3-1 και πήγαμε να αποκλειστούμε απο τους ομίλους; Τι σημασία έχει το 17 γκολ παθητικό στους ομίλους με 2 πεντάρες;; Τι αξία είχε που είχαμε χάσει το πρωτάθλημα απο τον Αύγουστο;; Εσύ είχες όραμα...είχες φέρει παίκτες που μετά απο μερικά χρόνια θα λάμπανε στο παγκόσμιο στερέωμα..


Μάτζιος ,Τζιώλης ,Λεωντίου ,Δάρλας ήταν ο κορμός της ομάδας και άλλοι αξιόλογοι παίκτες όπως Βόουτερ ,Χαραλαμπίδης ,Κονσεισάο ,Μπίσκαν συμπληρώναν ένα αξιοζήλευτο σύνολο..


Και έφυγες σαν αποτυγχημένος...όμως στιγμή δεν πίστεψα πως θα άφηνες μισοτελειωμένο το έργο σου. Πάντα πίστευα σε εσένα! Και ήρθε το σημερινό πρωινό να μου αποδείξεις πόσο δίκιο είχα!


Ως άλλος Μεσσίας ηρθες και με έσωσες απο τον Αλεξάρα ,τον Τζιώλη και τον αγόρασες με 1,4 μύρια ευρώ ,δίνοντας του 600.000 ευρω!! Δε με ενδιαφέρει ούτε πόσα άρπαξες απο αυτήν την μεταγραφή ,ούτε αν τα ποσά είναι αληθινά... αρκεί που επέστρεψες και πήρες αυτό το υπόδειγμα ποδοσφαιριστή. Αρκεί που ξαναπίστεψες στο πρόσωπο και την στέκα του και πούλησες το παραμύθι που έπρεπε στου διοικούντες της Σιένα..


Όπου κι αν βρίσκεται ,να σαι καλά ΤΡΙΜΕΓΙΣΤΕ Αλμπέρτο Μαλεζάνι!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/1/10 1:34 π.μ.

    symfwnw 1000% me ta parapanw logia.....alla pistebw pws o monos pou prepei na eksaire8ei einai o Sothris o Leontiou....htan o monos pou kateixe to topi alla sta8hke polu atyxos me tous xiastous....kai panw apo ola htan Panathinaikos se anti8esh me tous alous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα αδελφε
    να' ναι καλα ο Αλμπερτο που μας γλιτωσε απο τον αμπαλο. να τον χαιρονται και σε καλη μερια τον σταρχιδιστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/1/10 3:44 μ.μ.

    egw 8umamai pou giouxarame ton biskan kai 8elame mesa ton tziolh 8ymamai epishs kati paixnidia champ.league kai eidika ektos pou den eixe emas tous spasarxides na ton krazoume pou gamouse.oso gia ton alberto ponese ekeinh h synenteyxh typou giati eipe polles alh8eies mazemenes...a re vazelakia 8a eisaste mia zwh..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι αλήθειες μαζεμένες είχε πει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου