ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ



Στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη εκλέχτηκε η εξελεγκτική επιτροπή για το θέμα των μελών, ενώ εγκρίθηκε και ο προϋπολογισμός της περιόδου 2010. 

Στον Ερασιτέχνη είναι αποφασισμένοι να προσχωρήσουν τις αλλαγές στο θέμα των μελών και το αποδεικνύουν έμπρακτα.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου, πιστοί στις εξαγγελίες τους μετά τη συνάντηση με τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο πριν από λίγες εβδομάδες, όρισαν τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής που πραγματοποιήσουν τις επαφές με επιφανείς παράγοντες του Παναθηναϊκού για το συγκεκριμένο θέμα.

Την επιτροπή θα απαρτίζουν τρία μόνιμα μέλη του Ερασιτέχνη οι κ.κ. Κωνσταντίνος Γκιώνης, Εμμανουήλ Τρεζίας και Κωνσταντίνος Τζιμέας.

Οι τρεις άνδρες αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν άμεσα τις επαφές τους ώστε μέσα σε διάστημα το πολύ δύο μηνών να έχουν έτοιμες τις προτάσεις τους.

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός

Πέρα από το θέμα της εξελεγκτικής επιτροπής στη Γενική συνέλευση εγκρίθηκε και ο προϋπολογισμός για το 2010. Το συνολικό μπάτζετ του Συλλόγου θα ανέρχεται στα 2.717.250 ευρώ και ψηφίστηκε ομόφωνα.

Ο Μιχάλης Κίτσιος τόνισε για τον προϋπολογισμό: «Ο προϋπολογισμός είναι αληθοφανής και έγινε με πολλή περίσκεψη και φειδώ. Ως προς τα χρήματα, μακάρι να δίναμε μεγαλύτερη βοήθεια στα τμήματα. Αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Υπάρχει περίπτωση να τον ξεπεράσουμε ή να είναι λίγο παρακάτω.

Αυτό θα εξαρτηθεί, διότι προβλέπουμε μέσα στη χρονιά χορηγίες που δεν μπορούν να αποτυπωθούν στο χαρτί, αλλά οπωσδήποτε μπορούν να καλύψουν κάτι παραπάνω».


Από την πλευρά του ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Παναγούλιας είπε: «Είναι μία δύσκολη χρονιά. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να… συμμαζέψουμε τα έξοδα, χωρίς να περιορίσουμε την αγωνιστική εμβέλεια και δραστηριότητα των τμημάτων. Τα έσοδα που έχουμε καταγράψει είναι σχεδόν με βεβαιότητα. Με την προϋπόθεση, όμως, ότι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ θα πηγαίνουν καλά – όπως πηγαίνουν- και οι χορηγίες θα υλοποιηθούν». 

Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Αν και αργά ,μιας και μιλάγανε για Οκτώβριο, φαίνεται πως σιγά-σιγά γίνονται οι πρώτες κινήσεις για το ουσιαστικό άνοιγμα του ερασιτέχνη. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε το κάλεσμα και να ανταποκριθούμε στον μέγιστο βαθμό. 

Σχόλια