ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ¨Η ΜΠΑ;



Για άλλη μια φορά η Ελλάδα ανακάλυψε τον στρατό του πράκτορα που βανδάλισε ακόμη μια πόλη στο πέρασμα τους. Για άλλη μια φορά όλοι ψάχνουν να βρουν τους υπαίτιους ,για άλλη μια φορά η αστυνομία ήταν απούσα.

Θέλετε να γίνω λίγο καχύποπτος; Αλλά στην ουσία δεν θα μαι καθόλου ,μιας και όταν μιλάμε για επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις ,παύουν να είναι συμπτώσεις και τυχαία γεγονότα.

Ο πράκτορας απο την μέρα που πήρε τον γαύρο ,έχει κάνει κατα καιρούς όργια σε όλα τα επίπεδα .Έχει δημιουργήσει έναν ανεξέλεγκτο στρατό που βανδαλίζει ,τραυματίζει ...ΣΚΟΤΩΝΕΙ!! Μιλάμε για άτομα γνωστά στον πράκτορα ,με τους οποίους έχει και οικονομικές συναλλάγες ,είτε άμεσα είτε έμεσσα. Και κοιτάξτε τώρα να δείτε σύμπτωση..

Χθες ο γαύρος έπαιζε ματς ζωης και θανάτου στην Καβάλα και έπρεπε οπωσδήποτε να πάρει το διπλό για να μείνει ζωντανός στην μάχη του πρωταθλήματος. Και απο το πουθενά ανεβηκαν 8.000 κόσμος στην Καβάλα .Και ξαφνικά ακουμε πως αρχίζουν και τα σπάνε στην πόλη ,δημιουργώντας κλίμα πριν το ματς. Και μόλις φτάνουν στο γήπεδο ,μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ,πάνε στους Καβαλιώτες απέναντι και τα βάζουν με 16χρονα. Περνάει το α μέρος και στο ημίχρονο ξανακάνουν ντου στον αγωνιστικό χώρο για να υπενθυμήσουν σε όσους το είχαν ξεχάσει την παρουσία τους. Και επειδή τα πράγματα δεν πηγαίναν καλά ,στα τελευταία λεπτά μαζεύτηκαν γύρω απο τον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα πίσω απο τον επόπτη ώστε να μην του...ξεφεύγουν σφυρίγματα.

Είναι η γνωστή τακτική των γαύρων που χρόνια μένει ατιμώριτη και πάντα πετυγχαίνει ..μόνο που χθες η αποστολή δεν επιτεύχθει. Είναι τόσο χάλι η ομάδα τους ,που και μέχρι σήμερα να τους βάζανε να παίζουν με τον αντίπαλο τερματοφύλακα μόνο ,δεν θα έβαζαν γκολ.

Τώρα όμως το θέμα είναι άλλο ,όπως και τα ερωτήματα που προκύπτουν.

Ο πράκτορας γνώριζε για την εκστρατεία των γαύρων στην Καβάλα ,εδώ και 2 εβδομάδες ,σωστά; Μήπως πέσαν και τίποτα κονδύλια και ανέβασε όσους περισσότερους μπορούσε;

Η αστυνομία γνώριζε για τα καλόπαιδα που ανεβαίναν ,σωστά; Για ποιο λόγο ήταν απούσα απο το γήπεδο; Μήπως εκτελούσε και αυτή εντολές και ήταν μες στο κόλπο; Τι; Είμαι πολύ γραφικός; Στην Ριζούπολη ,ακριβώς το ίδιο έγινε και ύστερα απο λίγα χρόνια ο τότε Αττικάρχης ανταμείφθηκε σε θέση της παε του γαύρου.

Η Σούπερ Λίγκα γνώριζε για την απόβαση των γαύρων ,σωστά; Εκεί δεν ισχύουν μέτρα και προυποθέσεις; Πριν λίγες μέρες αστυνομία εγκλώβισε παοκια στην θεσσαλονίκη για να μην κατέβουν στο ματς με τον λεβαδειακό. Προφανώς το χθεσινό ματς του γαύρου δεν ήταν μεγάλης επικινδυνότητας...ε;;

Αυτό που μένει είναι να δούμε ,αν θα φάει τιμωρία ο γαύρος και ποια θα είναι αυτή ,καθώς το μόνο που δεν κάνανε τα παλικάρια τους ήταν να πλακώσουν διαιττητές και παίκτες..


ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΠΑΓΕΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ 
ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ,ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ,ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ..

ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ;;


ΥΣ: Και όσοι βιαστούν να πούνε πως τα ίδια κάνουνε και οπαδοί μας ,απλά βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου. Παντού γίνονται επεισόεια αλλά αυτό και το οργανωμένο έγκλημα έχουν μεγάλη διαφορά!

Σχόλια