ΣΕ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ...ΓΚΕΛΑΡΟΝΤΑΣ!



Τι κι αν γκελάραμε και φέραμε ισοπαλία κάνοντας την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση ..Το έχουμε πει και δεν θα βαρεθούμε να το λέμε! Στο φετινό πρωτάθλημα παίζουμε αντίπαλοι μόνο με τον κακό μας εαυτό και αν οι παίκτες μας αποδίδουν αυτό που μπορούν κάθε Κυριακή ,τότε η διαφορα των -8 θα είναι μια ευχάριστη ανάμνηση για τους γαύρους. Το φετινό πρωτάθλημα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να χαθεί. Πρέπει η ομάδα να αρχίσει τις συνεχόμενες αυτοκτονίες και κάτι τέτοιο -μην τους ματιάσουμε- μοιάζει λίγο δύσκολο ,αφού η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει την αυτοπεποίθηση της και πατάει πιο γερά στον αγωνιστικό χώρο.


Σήμερα ,κατεβήκαμε στο γήπεδο για το διπλό με μια επιβλητική εμφάνιση. Δυστιχώς πετύχαμε το ένα απο τα δύο ,αλλά η σημερινή εμφάνιση μόνο υπόσχεση για το μέλλον μπορεί να είναι. Απο το 1ο λεπτό του αγώνα μέχρι και την λήξη του ,οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά στο ματς ,είχανε κατοχή και παίζανε τον άρη στο μισό γήπεδο. Μπορεί οι ευκαιρίες να μην ήταν πολλές ,αλλά για πρώτη φορά είδαμε τόσο καλή κυκλοφορία της μπάλας ,μεμονομένους συνδιασμούς ,παίκτες μας να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα και το παράδοξο; Σταθερότητα στην αμυντική γραμμή!

Δεν γνωρίζουμε αν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα η έλευση του Νιόπλια ,πάντως η ομάδα βγάζει περισσότερη αυτοπεποίθηση και δείχνει να πατάει πιο γερά. Όπως και να χει ,έχουμε σερί νικών απο τότε που ήρθε ο Έλληνας προπονητής και αυτό είναι που μετράει. Επίσης έχει διαλέξει ένα βασικό κορμό και αυτό δείχνει πως γεμίζει εμπιστοσύνη και τους παίκτες .Μοναδικό παράπονο ή απορροία αν θέλετε ,η καθυστερημένη και υπερβολικά αργοπορημένη αλλαγή του Λέτο. Στην διάρκεια του αγώνα ,πιστεύουμε πως η ομάδα χρειαζόταν να φρεσκαριστεί με την είσοδο του Αργεντινού ,είτε στην θέση του Χριστοδουλόπουλου είτε στου Σάλπι. Αυτό έγινε στο 85+ και δεν προσέφερε ουσιαστικά τίποτα. Αν γινόταν νωρίτερα ίσως και να είχαμε δημιουργήσει περισσότερα ρίγματα..


Απο την σημερινη εμφάνιση μπορούμε να πούμε πως όλων οι αποδόσεις κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα ,αλλά θα μας επιτρέψετε να δώσουμε τα συγχαρητήρια σε δύο παίκτες που έχουμε κράξει απο δω πέρα ,χωρίς αυτό να σημαίνει πως η άποψη μας αλλάζει για αυτούς. Σήμερα Χριστοδουλόπουλος και Βύντρα απέδειξαν πως βρίσκονται σε φόρμα ,όντας σταθεροί και ιδιαίτερα ο πρώτος δημιουργώντας τις δύο καλύτερες φάσεις της ομάδας και παίζοντας επιθετικά καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Eπίσης στην φάση του αγώνα ο Τζόρβας δήλωσε παρών και απέδειξε πως απαρτισμένος με πιο καλούς αμυντικούς ,θα μπορεί άνετα να είναι η ιδανική λύση για το τέρμα μας.


Πλέον τα πάντα είναι στο χέρι μας .Αντικειμενικά αυτό το πρωτάθλημα πολύ δύσκολα χάνεται ,αλλά επιμένουμε πως δεν πρέπει να ηρεμήσουμε γιατί τα μάτια μας έχουν δει πάρα πολλά. Πάθος και αποφασιστικότητα μέχρι το τέλος ,ώστε να πάμε για μεγάλη διαφορά που να μην χωράει αμφισβήτηση και στις 21 Μαρτίου τελειώνουμε τους υποανάπτυκτους μια και καλή!

ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου