ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ;

Ο Παναθηναϊκός έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι στη Γλυφάδα επικρατώντας 3-1 του Ηρακλή Κηφισιάς, στο ματς με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Α1 βόλεϊ γυναικών.
Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και το προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ, ο Παναθηναϊκός συνέχισε με επιτυχία τις υποχρεώσεις του και εντός των συνόρων. Εξωαγωνιστικά ήταν κυρίως τα εμπόδια που συνάντησαν οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στο συγκρότημα των βορείων προαστίων. Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου οδηγούσαν την ομάδα σε μια ακόμη επιτυχία πριν «πέσουν» οι διακόπτες στο τρίτο σετ κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-0, υπέρ των γηπεδούχων.

Η 15λεπτη διακοπή, λόγω της διακοπής της ρεύματος, δεν αποσυντόνισε ιδιαίτερα τις δύο ομάδες. Το συγκρότημα του Σπύρου Χουντουμάδη, που είχε το προβάδισμα σε όλο το σετ μείωσε σε 2-1, αλλά, πέραν τούτου, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω, αν και προσπάθησε. Οι «πράσινες» έφτασαν στο 3-1 και παρέμειναν στους οκτώ βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ σε μπελάδες μπαίνει πλέον ο Ηρακλής Κηφισιάς που «έπεσε» στην 9η θέση και στη διακεκαυμένη ζώνη.

Τα σετ:
25-14, 27-25, 22-25, 25-22.

Ρεπορτάζ απο www.gazzetta.gr

Σχόλια