ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!



Εντάξει ,σε όλους μας ήρθε ξαφνική η χθεσινή ήττα και δεν είναι αλαζονεία να πούμε πως δεν την περιμέναμε. Έχουμε τουλάχιστον 4 επίπεδα ποιοτικότερα ομάδα ,με παίκτες-ηγέτες και με έναν προπονητή-μαέστρο αλλά ...αυτό δεν αρκούσε. Η ομάδα έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση και μόνο να δούμε πόσους πόντους σημειώσαμε στην έδρα μας (59!!) ,μας πιάνει μελαγχωλία.

Σίγουρα  ,ο δρόμος για τους 8 δεν είναι ορθάνοιχτος και αναμφισβήτα το έργο μας δυσκόλεψε αρκετά ,αθώς κάναμε την λάθος ήττα ,στο λάθος σημείο ,την λάθος αγωνιστική. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως όλα τα ματς τα χτυπάμε σαν τελικούς και η ομάδα οφείλει να εξαργυρώσει την χθεσινή ήττα με μεγάλο διπλό στην Ισπανία που θα ανατρέψει άρδην το όλο σκηνικό. Επίσης μην ξεχνάμε ,πως παίζουμε με ένα σοβαρό πλεονέκτημα έναντι της Παρτίζαν και της Μπαρτσελόνα ,αφού θα δώσουμε σύνολο 4 ματς στο οακα και θα ταξιδέψουμε εκτός συνόρων μόλις 2 φορές.

Οπότε με ένα απόλυτο νικών στο οακα και ένα διπλό στην Σερβία ,η πρόκριση πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Κάτι που ούτε ανέφικτο είναι ,αλλά ούτε και κάτι δύσκολο αν η ομάδα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.

Όποιος πει πως δεν ταρακουνήθηκε απο την χθεσινή ήττα ,είναι ψεύτης αλλά έχουμε λόγους για να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και να προχωρήσουμε σα να μην συνέβη τίποτα. Καταρχήν ,αυτη η ομάδα έχει αποδείξει πάμπολες φορές πως ξέρει πως να ξεφεύγει απο αγωνιστικές κρίσεις. Έχουμε πολύ μεγάλες προσωπικότητες σε όλα τα πόστα και έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Επίσης ,όλοι γνωρίζουμε πως ο Ζοτς τα τελευταία χρόνια έεχι εφαρμόσει έναν συγκεκριμένο προγραμματισμό ώστε η ομάδα να φορμαρίζεται τέλη Φλεβάρη ώστε στα πιο κομβικά ματς της χρονιάς να πίανει το maximum της απόδοσης της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την περίοδο που παίζεται το top 16 ,η ομάδα να μην μπορεί να παίρνει με άνεση τα αποτελέσματα.

Και επαναλαμβάνουμε πως είμαστε πεπεισμένοι πως όλοι στην ομάδα ξέρουν πως να ανατρέψουν την κατάσταση και τους έχουμε εμπιστοσύνη γιατί οι τίτλοι που έχουν κατακτήσει μιλάνε απο μόνοι τους. Προς Θεού ,τίποτα δεν χάθηκε! Απλώς τα πράγματα δυσκολεύουν με αυτήν την ήττα αλλά και πάλι...θεωρούμε πως είμαστε το φαβορί!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου