Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ!



Τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνοματα του Ματερατσι ,σαν την λύση στο πρόνλημα της άμυνας μας. Δεν ξέρουμε αν ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί αγωνιστικά την ιδανική λύση ,αλλά μια τέτοια μεταγραφη θα έχει πολλά οφέλη.

Πρώτο και κύριο ,η έλευση του του Ιταλού αμυντικού θα καλυτερεύσει σίγουρα την τρύπια άμυνα μας ,καθώς διαθέτει εμπειρία και θα μας βοηθήσει στα ματς με δύσκολες επιθέσεις.

Δεύτερον ,ένα τέτοιο όνομα θα ανεβάσει κι άλλο το πρεστίζ της ομάδας μας ,που τόσα χρόνια αποτελείτο απο παίκτες τρίτης διαλογής και αν. Μια ενδεκάδα με παίκτες όπως οι Ζιλμπέρτο Σίλβα ,Σισέ και Ματεράτσι θα δώσει άλλο κύρος .

Τρίτον ,δεν πιστεύουμε πως ο τυπάς θα έρθει για να κάτσει. Τα παραδείγματα των Σίλβα και Σισέ ,έχουν αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο πως τέτοια ονόματα δεν έρχονται για αρπαχτές ,διότι σέβονται τα ονόματα τους αλλά παράλληλα διαθέτουν και υψηλές φιλοδοξίες.

Τέταρτον ,ο σωματότυπος και το αγωνιστικό στυλ του Ματεράτσι ,είναι ακριβώς αυτό που -πιστεύουμε πως- ψάχνει ο προπονητής μας. Ένα δυνατό κορμί ,που είναι ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και πολύ σκληρός στα μαρκαρίσματα του.

Ακόμη και σαν δανεικός να έρθει ,σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της. Η μόνη μας αμφιβολία ,έχει να κάνει με τα άτομα που απαρτίζουν την πολυμετοχική σύνθεση και κατα το πόσο θέλουνε να ξοδέψουνε επιπλέον χρήματα για να βρεθεί η ομάδα ξανά στην κορυφή. Ελπίζουμε να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή ,διότι θα σημαίνει πως η διοίκηση φέτος δεν θα αφησει τίποτα στην τύχη και θα προσπαθησει να πάρει με τον πιο εκωφαντικό τρόπο πρωτάθλημα και κύπελλο!

Σχόλια

  1. αγωνιστικα σιγουρα οταν λες killer η hummer ειναι αν οχι ο πρωτος,απο τους πρωτους πουσου ερχεται στο μυαλο!,επικοινωνιακα επισης σιγουρα θα ανεβασει πολυ το πρεστιζ του συλλογου και τον ενθουσιασμο του κοσμου!.
    βεβαια διαφονω στο οτι ο Ματερατσι σεβεται το ονομα του οταν ολοι μας θυμομαστε την μπινια στον ζιζου...
    σιγουρα ομως θα σεβαστει τις συμβουλες του ατζεντη του,διοτι τετοιοι παικτες με τετοια συμβολαια μαλακιες δεν πιστευω πως θα κανουν...
    Ας ερθει με το καλο και βλεπουμε βεβαια...
    Αρκει η παρουσια του για να ανεβουν οι βυντρεοι και οι σαρριεγκιδες 2 κλασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτον δεν νομιζω οτι θα ερθει ο Ματερατζι.
    Δευτερον, δεν νομιζω οτι ειναι πλεον τοσο καλος, για να μας σωσει. Διπλα στους αλλους παικταραδες αμυντικους μας, σιγουρα θα δειχνει Θεος, αλλα αυτο δεν φτανει.
    Συν οτι οποιο ονομα πολυακουγεται για Παναθηναικο, συνηθως δεν ερχεται κ ερχεται καποιος αλλος, που δεν τον περιμενουμε.
    Ελπιζω να γινει ετσι κ να ερθει ακομα καλυτερος αμυντικος!
    (αν κ δεν βλεπω να κανουμε μεταγραφη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εμενα η αποψη μου ειναι πως δεν θα ερθει ο Ματερατσι,διοτι αν θελαν τον εκλεινανα χθες και αυτα τωρα περι λατσιο και τζενοες τα εχουμε ξανακουσει σε περιπτωσεις κρεσπο και αλλων οτι και καλα μπηκαν σφηνα...
    αλλα διαφονω σε αυτο το 2ο που λες,και σου φερνω παραδειγμα τον Μελλμπεργκ στον γαυρο,
    βρισκεις τον Αβρααμ καλυτερο απο τους δικους μας?...Ελα ομως που οποτε παιζει ο σουηδος η σκοτωστρα γινεται πολυ καλυτερος!,σε οσα ματς ελυψε ο Μελλμπερκ ο Αβρααμ δεν ηξερε που βρισκοταν οπως και ολη η αμυνα(Αρης κλπ.).
    Κατι αντιστοιχο θα ειναι ο ματερ σε εμας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με τον Μαγο.
    Ο Μελμπεργκ κανει τη διαφορα.
    Ο Αβρααμ δεν εχει καμια διαφορα με Βυντρα.
    Ο Μελμπεργκ ελειπε κ με τον Πανσερραικο στο Κυπελλο που φαγαν 3.
    Με εναν καλο αμυντικο, οποιος να παιξει διπλα του, φαινεται.
    Ο Αβρααμ στον Αρη ειχε τον Ροναλντο Γκιαρο.
    Ο Μαιστοροβιτς περυσι ειχε τον Κυργιακο.
    Κ παει λεγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου