ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!


Στην θύρα που καθόμουν ντρεπόμουν γιατί είδα πως οι μισοί παράγοντες του Παναθηναϊκού χαίρονταν από το αποτέλεσμα αυτό. Όμως να ξέρουν πως είτε είναι Ολυμπιακοί, είτε είναι μισοί Παναθηναϊκοί, εμείς θα συνεχίσουμε να νικάμε και στο τέλος θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Είτε το θέλουν, είτε όχι

Tάδε έφη Ανδρέας Βγενόπουλος

Τον είχαμε χάσει για καιρό αλλά όπως φαίνεται ,επανήλθε πιο δυνατός! Έχουμε προσπαθήσει δεκάδες φορές να αναλύσουμε το σκεπτικό των όσων λέει και κάνει αλλά απότι φαίνεται είναι μάταιο.

Πρόπερσυ ίδρυσε την πεκ και διεκδίκησε μαζί με τους Γιαννακόπουλους την πολυμετοχικότητα ,ύστερα εξαπέλησε πυρ στην ιστορική συνέντευξη του στο πεντελικόν ,προς τον Τζίγγερ. Μόλις επιτεύχθηκε η πολυμετοχικότητα αδειασε τα υπόλοιπα μέλη της πεκ και τράβηξε μοναχικό δρόμο. Την πρώτη χρονιά της πολυμετοχικότητας ,τον είδαμε να εκδίδει ανακοίνωση μαζί με τον Τζίγγερ ,να ανοίγει μέτωπο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ,να πολεμάει την derby και την πράσινη ,να αφήνει μπιχτές για τον ερασιτέχνη και κατ επέκταση για τους Γιαννακοπουλαίους ,να ασπάζεται σε υπερβολικό βαθμό τον γαύρο και να προάγει ένα αθλητικό ιδεώδες ,πολύ αγνό και ρομαντικό.

Με την λήξη της περυσινής χρονιάς μεταβίβασε της μετοχές του απο την δεξία ,στην αριστερή του τσέπη και υποσχέθηκε πως δεν θα εμπλακεί με ανακοινώσεις και δηλώσεις στην μέση της χρονιάς αφήνοντας την ομάδα στην ησυχία της και θα κρίνει τα αποτελέσματα στο τέλος της χρονιάς. Μέσα σε όλους αυτούς τους μήνες αναπτύχθηκε μια δυνατή φιλία με τον Πατέρα και προφανώς ανακαλύφθηκαν κοινά οράματα και στόχοι.

Και σήμερα ξαναεμφανίστηκε με δήλωση-βόμβα !Σίγουρα θεωρώ πως είναι επικοινωνιακό τρικ και εκμεταλλεύτηκε την σωστή στιγμή ,ώστε να μας προετοιμάζει για αυτά που θα βιώσουμε το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Βγενόπουλος ,κανείς δεν αμφισβητεί πως κοιτάει πάνω απόλα το image του και πως για ό,τι κάνει υπάρχει κάποιος λόγος. Όπως κανείς δεν αμφισβητεί πως είναι πολύ ισχυρός και με την δύναμη του θα βοηθήσει και τον Σύλλογο να γιγαντωθεί.

Ότι θα αρχίσει νέος κύκλος δηλώσεων και αιχμών είναι σχεδόν βέβαιο. Αυτό που μετράει πλέον ,είναι ο κόσμος να δει ,να κρίνει και -μάλλον- αναγκαστικά να πάρει θέση .Το καλοκαίρι που έρχεται αναμένεται ιδιαίτερα καυτό και ελπίζω ο μόνος που θα επωφεληθεί απο όλο αυτό ,να είναι ο Σύλλογος γιατί το φετινό πρωτάθλημα αλλά και τα επόμενα είναι πολύ πιο σημαντικά απο τον κάθε μέτοχο...

ΥΣ: Και για όσους αναρρωτιούνται προς τα που πηγαίναν αυτές οι σπόντες ,τσεκάρετε τα αυριανά πρωτοσέλιδα και θα δείτε ποιοι θα έχουν θιχτεί..πάντως σίγουρα δεν πήγαινε για τους Γιαννακοπουλαίους,οπότε η πράσινη μην μπει στην διαδικασία να τα γαμήσει όλα με ηλίθιο πρωτοσέλιδο..

Σχόλια

  1. ναι..αλλα οχι σε βαρος της ομαδας οι δηλωσεις ..
    και ειδικα σε τετοια περιοδο...
    αυτων ολων ποναει η τσεπη..εμας η ψυχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου