ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ..


Η ουσία είναι ότι πήραμε την πρόκριση στους 8 ,άρα συνεχίζουμε να είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχουε. Είναι όμως μερικές φορές που δεν αρκεί απλά να παίρνουμε αυτο που θέλουμε. Η σημερινή εμφάνιση ελπίζω να ξύπνησε λίγο παίκτες,προπονητή και διοίκηση γιατί παραλίγο ο Πιερικός να γίνει Πανσεραικός και να χαλάσει το κλίμα απο το πουθενά.


Ποδόσφαιρο βλέπουμε ,το ωραιότερο άθλημα οπότε λογικό είναι και οι αντίπαλοι να σου κάνουν ευκαιρίες .Αλλά όχι να σου κάνουν περισσότερες απο το επιτρεπόμενο όριο και πολύ περισσότερο όταν παίζεις με τον πιερικό! Και αυτό συμβαίνει μόνο όταν οι παίκτες μας έχουν υποτιμήσει τον αντίπαλο και δεν τα δίνουν όλα. Όπως κι έγινε σήμερα. Και το πιο ανησυχητικό είναι πως ενώ ο χρόνος τελείωνε ,έβλεπε κάποιος απο τις απλές αντιδράσεις των παικτών πως δεν είχαν σκυλλιάσει να πάρουν την πρόκριση.


Τελικά όλα καλά ,με 2 γκολ του ξεχασμένου Κλέιτον που ελπίζουμε αυτά τα τέρματα να αποτελέσουν την αφορμή για να δούμε ένα καλύτερο πρόσωπο απο τον ίδιο. Στο γκολ που δεχτήκαμε ,θεωρώ πως μεγάλη ευθύνη έχει ο Γκαλίνοβιτς που αντί να βρίσκεται στην σωστή θέση είχε βγεί πόσα μέτρα μπροστά απο το τέρμα. Γενικά ,δεν μπορούμε να πούμε πως ξεχώρισε κάποιος παίκτης ,αν και μου άρεσε αρκετά ο Λέτο ή μάλλον μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετωπίζει το παιχνίδι. Δηλαδή παίρνω την μπάλα και κατά μέτωπο επίθεση για να μουκάρω στην περιοχή.


Τώρα έχουμε το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό όπου θα λείπουν κι εκεί πολλοί βασικοί όπως οι Σισέ και Λέτο.

ΥΣ: Όσο χρησημοποιείται ο Τζιώλης ,η στάση του κόσμου δεν πρόκειται ούτε να αλλάξει ,ούτε και να μειωθεί. Μόνο το ανάποδο μπορεί να γίνει και αυτό καλό θα ήταν να το καταλάβουν προπονητής και διοίκηση. Και να πούμε πως ήταν και κανας καλός παίκτης..

ΥΣ2: Ευτυχώς που μπήκε το γκολ του Κλέιτον στις καθυστερήσεις γιατί το ματσάκι μύριζε στημένο..

Σχόλια