ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Οι πράσινες επικράτησαν στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, για την 15η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, έχοντας για κορυφαία την Λίντσεϊ Γουίλσον με 27 πόντους και 5 τρίποντα.

Πέρα από την Αμερικανίδα γκαρντ, η οποία τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Γιασμίνα Ίλιτς. Η Σέρβα φόργουορντ σημείωσε 22 πόντους με τέσσερα τρίποντα συνεισφέροντας σημαντικά στη νίκη του Τριφυλλιού.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Γερεουδάκης, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος. "Ήταν μία ακόμα σημαντική νίκη για εμάς. Είμαι ικανοποιημένος από τις αθλήτριες μου. Όλες τους ήταν καταπληκτικές και τα έδωσαν όλα. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου" ήταν το σχόλιο του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον τραυματισμό της Τζουλιάνα Μεντιόλα, η οποία υπέστη διάστρεμμα στην αρχή του αγώνα, η αθλήτρια του Παναθηναϊκού θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της ζημιάς. Πάντως, δεν μοιάζει να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 77-79

Διαιτητές:
Αντερριώτης - Πιτσίλκας Μ.

Δεκάλεπτα: 16-20, 43-44, 52-66, 77-79

Πανιώνιος (Καλογερόπουλος): Κοχ 19 (1), Σταυρακάκη 8 (2), Μπάτλερ 21, Γκοτζή 4, Τιέρνι 15 (3), Σπανού 6, Γιαννακοπούλου 4, Καβάσιλα, Δανούση, Βλάχου.

Παναθηναϊκός (Γερεουδάκης): Γουίλσον 27 (5), Χαλιβελάκη 8, Νικολαϊδου 8, Ζικυρίδου 6, Μεντιόλα 2, Ίλιτς 22 (4), Ξάνθου 6, Πανταζή.
 
Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr



Μεγάλο διπλό μέσα στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα δείχνει φέτος μια μεγαλύτερη σταθερότητα σε σχέση με άλλες χρονιές και αυτό μας δημιουργεί ελπίδες για την νέα χρονιά. Γιατί ουσιαστικά η νέα χρονιά μας ενδιαφέρει ,μιας και φέτος δεν κυνηγάμε κάποιον στόχο. 


Ευχάριστη έκπληξη φέτος είναι οι παρουσίες της Γουίλσον που αποτελεί την πρώτη μας σκόρερ μας σε κάθε ματς και δείχνει πως διαθέτει αρκετά σημάδια βελτίωσης.


Εμείς ελπίζουμε ,το καλοκαίρι να γίνουν οι σωστές κινήσεις ,να υπάρξει ένα δυνατό budget και έτσι του χρόνου να μπορούμε να κοντράρουμε τον Αθηναϊκό και να διεκδικήσουμε στα ίσια το πρωτάθλημα.

Σχόλια