ΜΕ ΝΤΙΝΑΜΟ !



Mε την Ντιναμό Μόσχας κληρωθήκαμε για την φάση των 12 του champions league. Μια κλήρωση βατή ,που μας επιτρέπει να κάνουμε όνειρα για περαιτέρω ευρωπαική πορεία .Σίγουρα θα μπορούσαμε να πέσουμε και με πιο εύκολη αντίπαλο ,αλλά και η Ντιναμό δεν αποτελεί το μεγαθηριο που θα μας κόψει τα πόδια. Αν η ομάδα αντιμετωπίσει τα παιχνίδια με σοβαρότητα και πάθος να ξεχειλίζει ,τότε οι πιθανότητες πρόκρισης γιατί να μην είναι με το μέρος μας;


Το πρώτο ματς θα το παίξουμε στην Μόσχα στις 10 Φεβρουαρίου ,ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Γλυφάδα στις 17. Θεωρείται αυτονόητο πως στην Μόσχα πρέπει να πάμε με μόνο στόχο την νίκη και όχι αποτέλεσμα σκοπιμότητας ,γιατί τότε θα φάμε ναυάγιο. Όπως είναι αναγκαστική η παρουσία των οπαδών μας στην Γλυφάδα στον επαναληπτικό. Όχι να δώσουμε βρωντερό παρών ,αλλά να γεμίσουμε ασφυκτικά την Γλυφάδα και να ξεχάσουμε για ένα απόγευμα διαδρομές και εγωισμούς. Είμαστε 2 φάσεις πριν το πρώτο μας final 4 στο champions league!! Μην το αφήσουμε στην τύχη του και ας βοηθήσουμε όσο και όπως μπορούμε!


Στην Ντιναμό παίζει ο Ντάντε ,που είναι και το μεγάλο αστέρι της ομάδας καθώς και άλλοι πρωτοκλασσάτοι Ρώσοι. Η Ντιναμό τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο της και βρίσκεται στην 6η θέση στο πρωτάθλημα .Όλα είναι στο χέρι μας και μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση!

ΥΣ1:Το final 4 θα διεξαχθεί στο Lotz της Πολωνίας .

ΥΣ2: Αν προκριθούμε παίζουμε το ζευγάρι Ζενίτ-Γαύρος...φαίνεται το χει το κάρμα μας!

Σχόλια