ΗΤΤΑ - ΣΟΚ



Ένας πολύ κακός Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο έχασε δίκαια με 59-64 από την Παρτιζάν και οι μόλις 59 πόντοι που πέτυχε στην έδρα του, τα λένε όλα για το πόσο άσχημη ήταν η εμφάνση του. 

Όσο καλά μπήκε στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, τόσο κακός ήταν στο δεύτερο και η ήττα από τους μαχητές της Παρτίζαν ήρθε ως φυσικό επακόλουθο.

Οι πράσινοι είχαν βιαστικές και άσχημες επιλογές στην επίθεση, ήταν πάρα πολύ κακοί σε όλα τα ποσοστά στα σουτ, με αποκορύφωμα τις ελεύθερες βολές. Εκεί όπου είχαν 14/24, ενώ οδηγήθηκαν σε πολλά σουτ τριών πόντων που στο πρώτο ημίχρονο ήταν εύστοχα, στην επανάληψη όμως... έχτιζαν γήπεδο (σ.σ. 1/12!!!)

Η ήττα αυτή αφήνει αρκετά πίσω τους πράσινους, τόσο στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης, μιας και πλέον δεν αρκεί η νίκη επί της Μπαρτσελόνα μόνο στο ΟΑΚΑ με καλή διαφορά, αλλά του δημιουργεί και πολλά προβλήματα και για την υπόθεση πρόκριση...

Πολύ κακός ο παναθηναϊκός και οι απουσίες των Μπατίστ και Τσαρτσαρή δεν αποτελούν καλή δικαιολογία, μιας και η Παρτίζαν έπαιζε χωρίς τον Μάριτς... Μέτριος στο ντεμπούτο ο Χάισλιπ, πήρε τραβηγμένες προσπάθειες και έκανε αρκετά λάθη, μπερδεύοντας μερικές φορές και τους συμπαίκτες του.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 2, Σπανούλης 14(2), Περπέρογλου, Φώτσης 6(1), Χάισλιπ 7(1), Νίκολας 5(1), Διαμαντίδης 11(2), Πέκοβιτς 7, Σερμαντίνι 1, Γιασικεβίτσιους 6 

Παρτίζαν (Βουγιόσεβιτς): Ρόμπερτς 12(2), Μακ Κάλεμπ 8, Κέτσμαν 5(1), Μιλόσεβιτς Στραχ., Ράσιτς 100(2), Μίτροβιτς, Μπόζιτς 12(3), Βέσελι 13, Ντέκιτς, Βράνιες 4, Μιλόσεβιτς Στεβ..

Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr


Σήμερα δυστιχώς βρεθήκαμε σε μια δυσσάρεστη έκπληξη και είδαμε την ομάδα μας ,όχι να χάνει αλλά να μην μπορεί να νικήσει. Σουτ δεν έμπαιναν και καθαρό μυαλό καθόλου στην επίθεση. Όπως και να χει δεν ανησυχούμε για την πρόκριση γιατί γνωρίζουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε και τι ποιότητα υπάρχει σε αυτήν την ομάδα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε εμείς ,είναι να δηλώσουμε βροντερό παρών στα εντός και στο "εκτός" με το Μαρούσι.

Σχόλια