ΚΛΑΨΤΕ!!









Είναι η θεία δίκη ,είναι κάτι που το περιμέναμε χρόνια και σίγουρα δεν θυμίζει τίποτα με το νταμπλ του 2004. Τότε είχαμε μια μέτρια ομάδα που είχε όμως περίσσιο παθος και υπήρχε διχασμός σε κόσμο και ομάδα. Και για αυτό δεν συνεχίστηκε με ένα δεύτερο σερί πρωτάθλημα ,το 2005. Τώρα όμως έχουμε ομάδα με προσωπικότητες και παικταράδες ,ομόνοια στις τάξεις των φιλάθλων και συσπείρωση γύρω απο την ομάδα. Είναι η τέλεια ευκαιρία να τους τελειώσουμε και ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουμε. Είναι ιστορική ευκαιρία ,να αρχίσει η ΠΡΑΣΙΝΗ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ εποχή μας. Αυτό πρέπει να το καλάβουν οι παίκτες και εμείς οι ίδιοι και να μην χαρίσουμε βαθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πάμε για το αήττητο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση στην κυριαρχία μας.

Ο Θείος νόμιζε πως με τις γνωστές τακτικές που εφάρμοζε τα τελευταία χρόνια θα έπαιρνε ακόμη ένα πρωτάθλημα. Και όντως ,μέχρι τον Δεκέμβρη του έβγαινε για ακόμη μια φορά. Διαιττητές που θα δώσουν καίρια σφυρίγματα σε ματς-κλειδιά (χέρι Μέλμπεργκ μα αεκ στο οακα) ,ματς που θα κωλοφαρδύσουν και θα τα παίρνουν τελευταία στιγμή (με μπαοκ στην τούμπα και με Ατρόμητο στο Περιστέρι) ,ματς που θα τους σώσει ο Αντωνάκης (με εργοτέλη ,ξάνθη) ,με την τρομοκρατία και ότι άλλο μπορούν να σκαρφιστούν για να ξεκινάμε το παιχνίδι με χειρότερη ψυχολογία στα μεταξύ μας ματς. Αλλά μέχρι εκεί...

Η ομάδα που έχουνε είναι τόσο ανύπαρκτη που ούτε στημένοι διαιτητές (Χαριλάου) ,ούτε τρομοκρατίες (Καβάλα) ,ούτε το φάρδος τους (με αεκ) τους σώσανε. Και έτσι ήρθε η απόλυτη δικαίωση και βρισκόμαστε στο +8 .Ο Θείος πλέον έχει απέναντι του άτομα που αγαπάνε τον Σύλλογο και όχι μια απούσα και απαθέστατη διοίκηση .Και σιγά-σιγά θα τον τελειώσουν!

Απο την Κυριακή κλαίνε ,κλαίνε ,κλαίνε... μην τους δώσετε δικαίωμα (προς την ομάδα απευθύνομαι) να ξαναπιστέψουν πως μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Μην τους αφήσετε να ξανασταθούν στα πόδια τους. Έχετε την απόλυτη ευκαιρία ,εκμεταλλευτήτε την και μην τους κάνετε δώρα.

Την Κυριακή με το αεκ και κάθε Κυριακή ,είναι μια μάχη .Μην τα αφήσετε στην τυχη τους ,ούτε εσείς αλλά ούτε και εμείς.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ!!

ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ...ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Σχόλια