ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Ένας πολύ κακός Παναθηναϊκός ηττήθηκε δίκαια από τις Εσπερίδες στο κλειστό της Λεωφόρου με 57-82. 

Οι πράσινες ήταν ιδιαίτερα νευρικές στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έκαναν πάρα πολλά λάθη που σε μεγάλο βαθμό τους στοίχισαν την ήττα.

Το… κακό είχε φανεί από πολύ νωρίς αφού από το καλημέρα η ομάδα της Καλλιθέας είχε πάρει το προβάδισμα το οποίο και συνεχώς αύξανε.

Τα κορίτσια του Γιάννη Γερεουδάκη ήταν αγνώριστες στο αμυντικό κομμάτι και αυτό είχε ως συνέπεια να μη βρίσκουν ρυθμό ούτε και στην επίθεση. Εκεί, οι πράσινες έκαναν έναν άτυπο διαγωνισμό λαθών κάτι που δεν τους επέτρεψε να μπουν ποτέ στο παιχνίδι.

Το σημαντικότερο είναι ο Παναθηναϊκός να αφήσει πίσω του την εμφάνιση κόντρα στις Εσπερίδες και να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στις εμφανίσεις που πραγματοποιούσαν πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 10-19, 28-38, 36-62, 57-82.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γερεουδάκης): Ουίλσον 7, Χαλιβελάκη 3, Ξάνθου 3, Νικολαΐδου 7, Πανταζή 8, Ζικυρίδου 6, Μεντιόλα 5, Ίλιτς 6 (2), Χριστοφοράκη 12.
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ (Νανάκος): Φοξ 17 (1), Καλογήρου, Τσέρου 9 (1), Σωτηρίου 25 (5), Τσαρουχά 4, Πασχοπούλου 2, Μπόνη 9 (1), Μάζιτς 13 (1), Λουκάτου, Χατζηγιακουμή 3 (1), Γκριτζά.
  

Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr

Σχόλια