ΔΙΠΛΟ ΚΟΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!




Κυριακή 3 Απριλίου 2005
Εσπερίδες-Παναθηναϊκός 50-58

Ήταν το ματς που αναμφισβήτα σημάδεψε εκείνη την χρονιά. Η ομάδα μας μέχρι τότε είχε κατακτήσει 2 πρωταθλήματα (2000,2002) και ένα κύπελλο (2000) και προσπαθούσε εκείνη την χρονιά να βρεθεί ξανά στην κορυφή. Τελικά τα κατάφερε και πήρε ένα μάγκικο πρωτάθλημα και ο λόγος ήταν το μεγάλο διπλό στην Καλλιθέα με τις Εσπερίδες.

Ένα ματς που δν είχε ξεκινήσει καθόλου καλά ,καθώς οι παίκτριες μας παίζανε στο χαλαρό με αποτέλεσμα οι Εσπερίδες να διατηρούν μέχρι και το 3ο δεκάλεπτο μια διαφορά ασφαλείας. Μέχρι που σε κάποια φάση ,η διαιτησία -που απο την αρχή σφύριζε έδρα- άρχισε να γίνεται προκλητική με αποτέλεσμα ο κόσμος μας ,να είναι έτοιμος να μπει μέσα στο γήπεδο. Το μήνυμα δόθηκε στους διαιτητές που σφύριζαν ό,τι έβλεπαν και όχι ό,τι ήθελαν ,αλλά και στις παίκτριες μας που ξυπνήσανε και γυρίσανε το ματς .Κορυφαία εκείνου του ματς η Ανθή Παπαηλία που με την μαγκιά που διέθετε αλλά και την εμπειρία της οδήγησε την ομάδα σε μια μεγάλη νίκη. Ουσιαστικά αυτοί οι πόντοι ήταν και οι καθοριστικοί για την συνέχεια του πρωταθλήματος ,αφού η κούπα δεν χάθηκε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής όμως εκείνου του ματς (αλλά και όλης της σαιζόν) ήταν ο κόσμος που γέμισε το κλειστό της Καλλιθέας και δημιούργησε ...ατμόσφαιρα Λεωφόρου. Για να καταλάβετε τι τρέλα επικρατούσε ,μιλάμε για ενα ματς Κυριακή πρωί και κόσμος να είναι μαζεμένος έξω απο το γήπεδο και να προσπαθεί να μπει. Μαγικές στιγμές που μόνο η ΘΥΡΑ 13 μπορεί να χαρίσει!

Πάρτε κι άλλες φωτογραφίες για το αρχείο..

Σχόλια