ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8!

Το Τριφύλλι πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Σλοβενικής ομάδας και έκανε άλμα πρόκρισης για τους «8» του Τσάλεντζ Καπ.

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από αυτή τη νίκη μόνο εάν αυτοκτονήσει θα αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι πράσινες χρειάζονται μόλις δύο σετ στον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας για να κλειδώσουν την πρόκριση στους «8» του Τσάλεντζ Καπ και να βρεθούν μια ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή τους σε Φάιναλ Φορ.

Στα καθαρά αγωνιστικά το ματς κρίθηκε σε δύο σετ, στο πρώτο και στο τρίτο. Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου παρότι ξεκίνησαν νωθρά στο παιχνίδι κατάφεραν και κατέκτησαν το πρώτο σετ και έκοψαν έτσι τα πόδια της Μάριμπορ.

Οι Σλοβένες αντέδρασαν στο δεύτερο σετ και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και στο τρίτο σετ έγινε μια πραγματική μάχη. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του σετ το Τριφύλλι ήταν μπροστά στο σκορ και είχε πάρει σημαντική διαφορά ακόμα και με πέντε πόντους (21-16), όμως η Μάριμπορ τα έδωσε όλα και έφτασε το σετ στον πόντο 23-22.
Τελικά όμως οι πράσινες ήταν πιο ψύχραιμες, πήραν το σετ και ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι.

Το τέταρτο σετ ήταν μια τυπική διαδικασία αφού οι Σλοβένες έμοιαζαν να είχαν εγκαταλείψει το παιχνίδι και έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε και αυτό το σετ και τη νίκη με 3-1.

Μάριμπορ – Παναθηναϊκός 1-3
Τα σετ:
23-25, 25-20, 23-25, 16-25 


Ρεπορτάζ απο www.prasinanea.gr


Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Γλυφάδα. Ο δρόμος για τους 8 είναι πλέον ορθάνοιχτος. Είναι απο τα ματς ,όπου πρέπει να δηλώνουμε παρών για να μην αφήνουμε τέτοιες προκρίσεις στην τυχη τους..


Τα κορίτσια έκαναν αυτό που έπρεπε ,τώρα η σειρά μας..

Σχόλια