TA 4 ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΙΩΛΗ


Επειδή η χθεσινή ήττα δεν χωνεύεται εύκολα και επειδή είχε και ουσιαστικές βαθμολογικές επιπτώσεις ,ας θέσω κάποια ερψτήματα-απορροίες ή μάλλον καλύτερα να κάνω κάποιες επισημάνσεις που πιστεύω πως βοήθησαν στο να φτάσουμε στην χθεσινή ήττα. Και τις ευθύνες θα τις προσωποποιήσω στον Πιστιώλη ,ο οποίος αν και όλοι γνωρίζουν και δεν αμφισβητούν τα Παναθηναϊκά του συναισθήματα ,τα τελευταία χρόνια κάνει τραγικά λάθη και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί..

Λοιπόν ,έχουμε και λέμε..

1.Γιατί ,δεν κινητοποιήθηκε γρήγορα στο θέμα του Τάφου; Ήξερε απο την αρχη της περυσινής περιόδου τι παίζει και όμως δεν είχε δράσει γρήγορα ,ώστε να έχουμε γήπεδο για φέτος

2.Γιατί επέλεξε την Γλυφάδα; Ήταν η χειρότερη επιλογή και το ξέραμε εξαρχής και έχουμε δει τα αποτελέσματα αυτής της έδρας ,τα τελευταία χρόνια με το ανδρικό βόλλευ. Τόσα χρόνια ο κόσμος δεν πήγαινε Γλυφάδα λόγω της απόστασης και όχι λόγω του τμήματος. Να είχαν ασκηθεί πιέσεις και να παίζαμε Χολαργό ή Μαρούσι. Παναθηναϊκός είμαστε...όχι κάνενα κωλοσωματείο.

3.Γιατί πέρασε στο ντούκου την απαράδεκτη απόφαση για το ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ;; Χάσαμε το ματς στου ρέντη για αυτόν τον λόγο και ενώ γνωρίζαμε εξαρχής πως πάμε για ήττα ,κανείς απο την διοίκηση δεν έτριξε τα δόντια στην ομοσπονδία. Απλά γίναμε σε ακόμη ένα θέμα το πουτανάκι τους..

4. Γιατί το ματς έγινε Δευτέρα στις 5 το απόγευμα;; Ενώ ΟΛΟΙ γνωρίζουμε το πρόβλημα σχετικά με την προσέλευση στην Γλυφάδα και ΟΛΟΙ ξέρουμε πόσο σημαντικό ήταν το χθεσινό ματς για την συνέχεια του πρωταθλήματος και αποφασίσατε να το βάλετε τέτοια ώρα και τέτοια μέρα;; Είναι σα να μην θέλατε να μαζέψετε κόσμο ,γιατί άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει.

Αυτά αφορούν τις ευθύνες σχετικά με τον Πιστιώλη και δεν σημαίνει πως τα κορίτσια και ο προπονητής δεν φταίνε για το χθεσινό χάλι. Μας έχουν συνηθησει με νίκες ,επιτυχίες και κούπες ,οπότε δεν γίνεται να αποδεχόμαστε τέτοιες εμφανίσεις και τέτοιες ήττες σαν την χθεσινή.

Δεν επιτρέπεται σε τόσο κομβικά ματς ,η ομάδα να εμφανίζεται απροετοίμαστη και χωρίς ιδιαίτερη θέληση για την νίκη και κάνοντας μάλιστα τόσα πολλά παιδαριώδη λάθη. Η ομάδα έπρεπε να είναι έτοιμη και όσο θα συνεχίζονται τέτοιες εμφανίσεις κι άλλοι στόχοι θα χάνονται.

Και επειδή τις επόμενες εβδομάδες κρίνεται μια ευρωπαϊκή πρόκριση με τον γαύρο ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να αποκλειστούμε!


ΥΣ: Όλες οι νίκες του γαύρου με εμάς στην έδρα μας ,ήταν πάντα υπο ιδιαίτερες συνθήκες. Είτε χωρίς κόσμο ,είτε με διαρκείας μόνο ,είτε στο πιο αφιλόξενο γήπεδο.

Σχόλια