STOP ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ!



Δεν παραλληρίζω τα δύο αθήματα, ήταν είναι και θα είναι χαρά μου να βλέπω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή παντού. Δεν ξεχωρίζω κανένα αό τα κομμάτια του. Ο Παναθηναϊκός είναι κομμάτι της ζωής μας και θέλουμε να πρωταγωνιστεί για να χαιρόμαστε. Η μάνα του λόχου, όλοι πρέπει να είμαστε κοντά είναι η οικογένειά μας

Tάδε έφη Παύλος Γιαννακόπουλος


Λόγια ενός ανθρώπου ,που έχει δώσει τα πάντα για τον Σύλλογο και συνεχίζει μετά απο τόσες επιτυχίες και καταξιώσεις με το ίδίο πάθος και την ίδια τρέλα. Είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ παράγοντας που θέλουμε σε κάθε τμήμα. Ο άνθρωπος που μας έχει χαρίσει τις περισσότερες χαρές και μας κράτησε ψηλά στην δύσκολη αυτή 14ετία.


Όμως για το θέμα προεδρίας του στην παε, είμαστε ξεκάθαροι -και πιστεύουμε πως και στο μυαλό του Παύλου ,τα πράγματα είναι το ίδιο ξεκάθαρα- τουλάχιστον για την παρούσα στιγμή. Πρόεδρο στην παε έχουμε και μάλιστα τον θεωρούμε επιτυγχημένο ,αν και οι κούπες θα επισφραγήσουν την πετυγχημένη πορεία του. Ο Πατέρας είναι απο τα μεγάλα στοιχήματα που κερδίθηκαν στη νμετά συλλαλητηρίου εποχή και τον στηρίζουμε απόλυτα ,όσο τον βλέπουμε πως γουστάρει αυτό που κάνει και έχει τις ίδιες βλέψεις με μας για έναν μεγάλο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.


Επίσης ,όποτε ζητούσαμε απο τον Παυλο να πάρει την παε ,το ζητούσαμε απο τον ίδιο και όχι απο τον Δημήτρη! Αυτό ,γιατί δεν θα θέλαμε το καλοκαίρι να βλέπαμε υποψηφιότητα του γιου του για την παε (ύστερα απο το φάγωμα που προσπαθεί να κάνει στον Πατέρα). Εμείς τον Παύλο ξέρουμε τόσα χρόνια ,αυτόν σεβόμαστε ,αυτόν γουστάρουμε. Αλλά στην παρούσα φάση είναι άκαιρο και ενώ γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα απο τον Πατέρα να τίθεται θέμα -απο τα διάφορα παπαγαλάκια- για ανάληψη της προεδρίας.

Σχόλια