KOINH ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ BLOGS



Υπάρχει μια σκέψη που ίσως οδηγήσει σε πολύ καλά αποτελέσματα. Επειδή με μια γρήγορη ματιά βλέπουμε πως στο ίντερνετ υπάρχουν αρκετά πράσνα blogs που είναι ενεργά ,θα ήταν μια καλή ιδέα να υπάρχει μια κοινή γραμμή όλων των blogs μας ,σε συγκεκριμένα θέματα που λασπολογούν τον Σύλλογο μας. Θέματα στα οποία θα λειτουργούσε η απλή ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ λογική ! Και προφανώς δεν μιλάμε για ρεπορτάζ αγώνων ,που ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες. Αναφερόμαστε σε άρθρα που προπαγανδίζουν τον Σύλλογο ή τον κόσμο ,για περιπτώσεις σαν του Γέμελου (που με ένα γρήγορο spam σε όλα τα αθλητικά sites θα δημιουργόταν θέμα και δεν θα έμενε σε φιλολογικό επίπεδο η αποπομπη του απο την εθνική) ,για τις πιστολιές στον Τζόρβα και την τιμωρία του γαύρου και αλλά τέτοια.

Να δημοσιοποιούμε κοινά άρθρα που θα ξεμπροστιάζουμε με ονόματα και αποδείξεις κάθε ανθρωπάκι που προπαγανδίζει εναντίον του Συλλόγου. Και να τα στέλνουμε παντού !!

Ίσως κάτι τέτοιο να μην προσφέρει τίποτα ,ίσως όμως να βάλει ένα λιθαράκι στο σταμάτημα της ασυδωσίας του κάθε άκυρου που χτυπάει κάτω απο την ζώνη ,την αρρώστεια μας. Πάντως μια κοινή προσπάθεια απο όλους δεν πιστεύουμε πως θα έβλαπτε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΕΝΕΡΓΑ BLOGS:

http://mypanathinaikos.blogspot.com/
http://greenvoice13.blogspot.com/
http://olaprasina.blogspot.com/
http://northernshamrocks.blogspot.com/
http://thodoras13.blogspot.com/
http://panathinaikospanathinaikospa.blogspot.com
http://michalisastras.blogspot.com/
http://michalisastras.blogspot.com/


OΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ BLOGS Ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ panathinaikos_press@hotmail.com Ή ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ  http://mypanathinaikos.forumotion.net

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ!

Σχόλια

  1. Δεν είναι κακή ιδέα. Το θέμα είναι να μην γίνουμε γραφικοί, κριτικάροντας και σχολιάζοντας το παραμικρό.

    Πάντως θέματα όπως αυτό του πυροβολισμού στον Τζόρβα, δεν πρέπει να τα αφήνουμε να περάσουν έτσι.

    Τα λέμε από το forum.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπερα φιλε
    μπραβο για την εξαιρετική προταση σου,ελπιζω να μαζευτουμε κ να συσπειρωθούμε για το καλο της ομαδας μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θόδωρα ,προφανώς και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το παραμικρό γιατί μετά θα χαθεί και η ουσία του πράγματος.

    Αλλά ,κατα καιρούς ,άρθρα συγκεκριμένων δημοσιογράφων προπαγανδίζουν κατά του Συλλόγου και επειδή δρουν ανενόχλητοι ,συνεχίζουν στο ίδιο τροπάριο.

    Όπως και στην μπάλα...τόσα χρόνια όλος ο κόσμος μιλάει για παράγκες ,στημένα ματς κτλ κτλ και όμως απο πουθενά δεν αναπαράγωνται με κάποιο μαγικό τρόπο και χάνονται μέσα στον χρόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου