EΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΝΕΣΗ!



Σε πολλούς μπορεί να φανεί κάτι ασήμαντο ,κάτι αμελητέο ,αλλά εμάς μας πείραξε γιατί πρόκειται για προπαγάνδα και μάλιστα απο τις χειρότερες μορφές της.

Μιλάμε για το δελτίο του alpha το απόγευμα ,όταν ο κ.Μάνεσης αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο οακα. Είχε στο πλάι του τον αθλητικό ρεπόρτερ που του είπε τι έγινε. Ή μάλλον που του είπε αυτά που πίστευε πως έγιναν ,αυτοί που πίστευε πως τα ξεκίνησαν ,τέλος πάντων είπε αυτά που έπρεπε ώστε να δώσει πάσα στον κ.Μανεση για να κάνει το σχόλιο του και να κλείσει το θέμα αφήνοντας τις εντυπώσεις που ήθελε.

Ο αθλητικός ρεπόρτερ είπε πως τα επεισόδια τα ξεκίνησαν οι οπαδοί μας ,πράγμα αναληθές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πεταχτεί γεμάτος καμάρι για το συμπέρασμα που έβγαλε ο κ.Μάνεσης και να αποφανθεί πως οι οπαδοί μας είχαν άμεση σχεση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και πως ήταν προγραμματισμένο να γίνει κατι τέτοιο !! Αν έχετε τον Θεο σας ,κοιτάξτε τι είπε το άτομο!!

Όσοι ήταν γήπεδο ,είδαν αν τα ξεκίνησαν οι οπαδοί μας τα επεισόδια και αν ήθελαν να δημιουργηθεί ένα τέτοιο κλίμα. Κ.Μάνεση τα ίδια άτομα πέρυσι ,που ενώ όλη η Ελλάδα καιγόταν ,περιφρούρησαν τον χώρο του οακα ώστε να μην συμβεί το παραμικρό στο ματς με την Ανόρθωση. Και το πέτυχαν! Γιατί δεν μπερδέψανε την ομάδα ,με κάτι εξωαγωνιστικό. Τίμησαν την μνήμη του Αλέξη όπως του άρμοζε! Έτσι κάνανε και φέτος με το πανί που υπήρχε στο πέταλο.

Αυτό το σχόλιο ήταν το λιγότερο κακοπροέραιτο και προπαγανδιστικό ενάντια του οπαδικού χώρου. Μόνο και μόνο για να δημιουργηθούν οι -λανθασμένες-εντυπώσεις.

Σχόλια

  1. κολογαυρος του κερατα...
    μου θυμισε τα σχολια που εκανε καποτε για τον θανατο του Μιχαλη. Ντροπη.
    Καλη εβδομαδα αδελφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακριβως ετσι φιλε!!
    καλα απο τον μανεση τι περιμενες....
    οσοι ειμασταν γηπεδο πιασαμε τι εγινε..λογικο ομως μεσα σε ενα οχλο να παιρνει σβαρνα και καποια πιτσιρικια που το θεωρησαν μαγκια να παιξουν με την αστυνομια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου