AΦΟΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑΤΕ(ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑΤΕ) ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ..

Ο Τεν Κάτε έφυγε ως ανίκανος να βοηθήσει τον Σύλλογο ,να κατακτήσει τους στόχους του. Ωραία ,ας πούμε όμως και κάποιες αλήθειες για την παε και την ομάδα ,ώστε κ.Πατέρα και λοιποί μέτοχοι να τις κάνετε πράξη:

1. ΠΑΡΤΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ- ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ. Τα άσχημα αποτελέσματα που έκανε ο Τεν Κάτε όλοι ξέρουμε πως γινανε ελέω αμυντικής ανυπαρξίας. Ούτε ο Βύντρα ,ούτε ο Σαριέγκι γίνονται ξαφνικά Νέστα και Κανναβάρο. ΣΠΡΩΞΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ .Αν δεν το κάνετε ,τα αμυντικά κενά δεν πρόκειται να εξαφανιστούν .Θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα ευθύνονται και για μελλοντικά στραβοπατήματα.

2.ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. Πόσους προπονητές καίνε τα τελευταία χρόνια παίκτες μας; Φαίνεται έχει γίνει μόδα και δεν κόβεται εύκολα. Αλλά κόψτε την εσείς κ.Πατέρα ,γιατί με τον ίδιο τρόπο θα κάψουν και τους Νιόπλια-Βαζέχα.

3.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΕΣ .Όλοι το ξέρουν ,όλοι το λένε ,ε δεν είναι τρελοί όσοι ξένοι έρχονται και το διαπιστώνουν πως τα ελληνόπουλα μας δεν ειναι επαγγελματίες. Σταρχιδισμό είδαμε και με τον Ατρόμητο που μετά το πρώτο γκολ ,η ομάδα έκατσε λες και τους παρακαλάγαμε να μας ισοφαρίσουν.

4.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Με τον Τεν Κάτε ήταν όλα καλά και κανένας δεν του κουνιόταν. Δεν είμαστε σίγουροι πως το ίδιο θα σεβαστούν και τον Νιόπλια.

5.ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ. Πηγαίντε στην Παιανία κ.Πατέρα και κάντε τους σαφές πως την κυριακή παίρνουν την νίκη και δεν πάνε να πατήσουν πάνω στην δικαιολογία αλλαγής του προπονητή .Αλλιώς πέφτει πρόστιμο. Απλά και ωραία.

Όσο για τους μετόχους..

6.ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ

7. Κλείστε την πράσινη και την derby ,αφού βλέπετε πως τελικά δεν κάνουν καλό.

8. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ,ΠΑΡΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΟΤΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ

9.ΤΖΙΓΓΕΡ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ

10. ΠΑΥΛΟ-ΘΑΝΑΣΗ ΠΟΤΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΟ 1979 ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΚΡΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

11.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΟΥ

12. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ. ΩΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ !!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;;;

Σχόλια