ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟ



Σε ενοχλοί που κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο γαύρος έχει κερδίσει αρκετά πρωταθλήματα με την βοήθεια της διαιτησίας;

Γενικά στην Ελλάδα προσπαθούμε να μειώσουμε τις νίκες των αντιπάλων μας. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα στον γαύρο. Και γίνεται γιατί ο γαύρος είναι χρόνια πρωταθλητης και δεν μπορούν να το χωνέψουν..

Ότι έχεις χάσει την αξιοπρέπεια σου απο τότε που πήγες στον γαύρο και έχεις επιλέξει να ξεχάσεις το παρελθόν σου ,το έχουμε καταλάβει. Ότι αποφάσισες με την μεταγραφή σου ,να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο που να εφάπτεται πλήρως με την νοοτροπία του σωματείου ,για το οποίο δουλεύεις ,το έχουμε συνηθήσει. Αλλά ρε αντωνάκη σταμάτα να γελοιοποιείσαι άλλο με αυτά που λες!!

Δικαίωμα σου να δηλώνεις άρρωστος γαύρος και όλα τα σχετικά που έχεις πει και έχεις κάνει. Δικαίωμα σου να έχεις εξελιχθεί σε τραμπούκο γεμάτο ψευτομαγκιά στον γαύρο ,απο το ήσυχο παιδάκι του εθ αγωνίζεσθαι που ήσουν σε εμάς.

Αλλά να λες τέτοια πράγματα ,δείχνεις πως δεν σέβεσαι πρώτα απο όλα τον εαυτό σου. Δεν σου έκλεψε ο γαύρος πρωταθλήματα απο το 1997 ως το 2003; Δεν σε κρατακρεούργησε με διαιτησίες αλησμόνητες;; Δεν σου έτρωγε το ψωμί ,αυτός που τώρα γλύφεις ; Δεν σε εξευτέλιζε με τις πούστικες μεθόδους του αυτόν που τώρα αποκαλείς πρόεδρο ,όταν εσύ προσπαθούσες με την αξία σου να βγεις πρώτος;; Δεν σου στέρησε αυτός πρωταθλήματα αντωνάκη;; Τόσο εύκολα ξεχνάς;; Απο πότε έγινε ζήλεια η αδικία και μαγκιά η πουστιά;;

Έχεις φτάσει στον πάτο την αξιοπρέπεια σου αντωνάκη...κάθε φορά γίνεσε όλο και πιο γελοίος!


*Το απόσπασμα είναι απο συνέντευξη του ,στην real news

Σχόλια

  1. Κηπουρος και πουτανας γιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΥΡΙΟΣ"... ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΩΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ,ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΤΛ(ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ, (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΣΑΤ), ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ...... ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου