ΧΑΛΑΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ...




Όλο και αρχίζουν να μοιάζουν σιγά-σιγά οι δύο εφημερίδες που υποστηρίζουν τον Σύλλογο. Δυστιχώς πιστέψαμε περίσσοτερο απότι έπρεπε στην ΠΡΑΣΙΝΗ και πλέον αρχίζουμε και το μετανιώνουμε ,μιας και η στάση της αρχίζει και αλλάζει σε πολλά επίπεδα. Σήμερα είχαμε και το πρώτο κοινό πρωτοσελιδο!

Τελικά είναι πολύ δύσκολο ένα μμε ,να υποστηρίζει απλά το καλό του Συλλόγου και να μην βγάζει εμπάθεια και εκμεταλλεύται καταστάσεις προς όφελος της. Η μεν ΠΡΑΣΙΝΗ πρέπει να έχει μεγάλο πρόβλημα με τον Πατέρα ,ή μάλλον ο Δημητράκης με τον Πατέρα ,μιας και βλέπει πως η δημοτικότητα του προέδρου μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο στον κόσμο του Συλλόγου και ίσως...ίσως να του χαλάει μελλοντικά σχέδια. Η δε derby κάθεται στην γωνίτσα της ,πετάει τις σπόντες όταν και όπου πρέπει ώστε να δημιουργήσει κλίμα σιγά-σιγά και τρίβει τα χέρια της όσο συνεχίζουμε να γκελάρουμε. Όμως δεν την θυμόμαστε να ήταν τόσο επιθετική και απόλυτη όταν γκέλαρε η ομάδα του Τζίγγερ και χάναμε απο κάτι Κέρκυρες και φέρναμε ισοπαλίες με τον κάθε άκυρο στην έδρα μας.

Δύο εφημερίδες έχουμε που να υποστηρίζουν τον Σύλλογο ,αλλά στην ουσία και οι 2 αποσκοπούν σε πρωσοπικά τους οφέλη .Τελειώσαν και οι δύο !


ΥΣ: Διαβάσαμε πως ο πρασινοφρουρός στην πράσινη έγραψε κάτι για το περιοδικό των mad boys και πως άφησε υπόνοιες πως χρηματοδοτούνται απο τον Βγενόπουλο για να κάνουν προπαγάνδα. Αν αληθεύει ,τότε κάτι τέτοιο είναι ΜΕΓΑΛΗ ντροπή. Καλώς ή κακώς το συγκεκριμένο περιοδικό έχει αποδείξει ΠΑΜΠΟΛΕΣ φορές πως εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Συλλόγου και μόνο και είναι μεγάλη ασέβεια να λέγεται κάτι τέτοιο απο την στιγμή που αυτό το περιοδικό έχει προσφέρει ΤΟΣΑ πολλά.

Και γενικά κάτι γιατί όλοι βρίσκουν πατήματα και λένε την καθε παπαριά τους. Ο κόσμος του Συλλόγου δεν υποστηρίζει πρόσωπα ,παρά μόνο τον Σύλλογο.Δεν είναι ούτε με τον Πατέρα ,ούτε με τους Γιαννακόπουλους ,ούτε με κανέναν. Όλοι κρίνονται και κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Απλά όσοι δείχνουν πραγματικά πως θέλουν να βοηθήσουν τον Σύλλογο ,τους υποστηρίζουμε γιατί πολύ απλά εξυπηρετούν συμφέροντα του Συλλόγου!

Σχόλια

  1. πολυ σωστος στα περισσοτερα φιλε..


    η ΠΡΑΣΙΝΗ θα πρεπει να λεγεται ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΙΚΗ κ οχι ΠΡΑΣΙΝΗ..περισσοτερο προπαγανδα υπερ των (λατρεμενων μας Αφων) κανει,παρα σαν εφημεριδα που εξυπηρετει την παναθηναικη ιδεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/12/09 7:07 μ.μ.

    Συμφωνώ σε όλα σχεδόν όσα γράφεις,σε διαβάζω καθημερινά,συνεχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου