AΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!

Δεν θέλω να τρέφω αυταπάτες ,αλλά μέσα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ,να βρεθεί αυτός ο εξαίρετος αμυντικός killer-hummer που ψάχνουμε είναι λίγο δύσκολο! Αυτό που θέλω ,όμως να πιστεύω είναι πως η διοίκηση δουλεύει ,όλοι οι scouters ψάχνουνε και έχουν ήδη παραδώσει τις εκθέσεις τους και υπάρχει ένας σωστός προγραμματισμός που να μας επιτρέπει να μπορούμε να επιλέξουμε τον πιο κατάλληλο ,σύμφωνα με τις επιθυμίες του προπονητή μας.

Το έχουμε πεί και θα το ξαναπούμε .Η ομάδα χωρίς έναν σοβαρό αμυντικό ,με μια χ εμπειρία δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Τα προβλήματα που έχουμε στην άμυνα ,δεν καλύπτονται ,ούτε καμουφλαρίζονται με κανέναν τρόπο. Θα έχουμε προβλήματα που θα μας πετάξουν εκτός στόχων. Η απόκτηση μεγάλου κεντρικού είναι κάτι περισσότερο απο αναγκαία.

Όσον αφορά ,για την πληθώρα χρημάτων που είναι διατεθειμένη η παε να ξοδέψει ,αφήστε μας να έχουμε μια μικρή επιφύλαξη. Όπως και το καλοκαίρι δεν αποκτήθηκε ο μεγάλος αμυντικός ,έτσι και τώρα μπορεί να συμβούν τα ίδια πράγματα. Αν το παλιό καθεστώς ασκεί βέτο για απόκτηση αμυντικού ανεξαρήτως κόστου ,τότε λογικό είναι τα ονόματα που ακούγονται στα δίαφορα sites να αποτελούν απλά φήμες.

Ελπίζουμε ο πρόεδρος να κάνει το σωστό ,να πάρει έναν μεγάλο αμυντικό ,να μπετώσει η άμυνα και να προχωρήσουμε δυναμικά.

Την ερχόμενη Τετάρτη έχουμε το ματς με τον Εργοτέλη. Όλοι γνωρίζουμε την σημαντικότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού ,οπότε ΟΛΟΙ πρέπει να δώσουμε δυναμικό και μαζικό παρών στο ματς ,για να μην ξαναφήσουμε την ομάδα να πέσει απο την κορυφή!

Σχόλια