ΟΛΟΙ ΦΤΑΝΕ ,ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ

Tις τελευταίες μέρες ελέω χριστουγέννων και γιορτών ,το blog είναι σε ..ψιλοκόμμα. Οπότε ,δυστιχώς θα αναγκαστώ να αναφερθώ σε κάτι δηλώσεις των Ντονά και Καζάζη σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στο μετς ,στο ματς με την καλαμμαριά ,όσο και στις φημολογίες που έχουν αναπτυχθεί σχετικά με την επιστροφή του αντρικού βόλλευ στην Γλυφάδα.


Δήλωση Καζάζη:

Σε ότι αφορά τον κόσμο πιστεύω πως εάν μετρήσουμε τους παίκτες, τη γραμματεία και τους δημοσιογράφους, είμαστε πιο πολλοί!

Δήλωση Ντονά:


Ευχαριστούμε το κόσμο που προτίμησε να ερθει στο γήπεδο από το να πάει για ψώνια

Όπως και να το κάνουμε ,μέχρι στιγμής το πείραμα του Μετς έχει αποτύχει. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι και δεν ξέρουμε αν υπάρχει και λύση. Κανείς δεν αμφισβητεί πως ο κόσμος γουστάρει όσο δεν πάει ,την ατμόσφαιρα του Τάφου. Είναι ένα κλειστό το οποίο με το που μπεις μέσα σε εμπνέει και είναι το γήπεδο ΜΑΣ! Έτσι έιχε δημιουργηθεί και μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ κόσμου και ομάδας ,με αποτέλεσμα κάθε εντός έδρας ματς να είναι και μια γιοργή και σε κάθε ευκαιρία η 13 να κάνει πάρτυ. Ίσως να ήταν και οι καλύτερες χρονιές του Τάφου.



Η ομάδα πήγε στην Γλυφάδα και με το πέρασμα των χρόνων ,ο κόσμος ξενέρωνε όλο και περισσότερο και είχαμε φτάσει στο σημείο ,όταν γεμίζαμε τα κεντρικά να το θεωρούσαμε τεράστιο κατόρθωμα ,ενώ στην ουσία αποτελούσε ντροπή για τον κόσμο και την ομαδα. Όπως και να το κάνουμε ο Σύλλογος εχει έδρα του την Αθήνα ,οπότε το να τρέχει 2 φορές την εβδομάδα ο κύριος όγκος των οπαδών σου απο το κέντρο στα νότια ήταν κάπως ζόρικα.



Και φτάσαμε στο σήμερα του Μετς ,όπου αλλιώς τα περιμέναμε και αλλιώς μας κάτσανε. Απο την μια έχει ευθύνες ο κόσμος που δεν έχει μαζική παρουσία ,ώστε να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα .Απο την άλλη έχει μεγάλες ευθύνες και η διοίκηση που δεν βοηθάει τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Οι Καζάζης και Ντονάς ειρωνεύονται την απουσία του κόσμου απο το γήπεδο ,αλλά και οι δύο ξέρουν πολύ καλά πόσο αγαπάμε τον Σύλλογο. Αφού ,όντως τους επηρεάζει τοσο πολύ η απουσία μας ,γιατί δεν βοηθάνε κι αυτοί λίγο την κατάσταση;


Πόσα απο τα ματς που έχουμε δώσει φέτος στην έδρα μας ήταν Σαββατοκύριακα; Και λέω Σαββατοκύριακα ,γιατί τότε υποτίθεται ο περισσότερος κόσμος έχει ελεύθερο χρόνο και δεν εργάζεται. Μόλις ένα -αν δεν με απατάει η μνήμη μου- ,με τον Φοίνηκα Σύρου ,Κυριακή μεσημέρι!! Όλα τα υπόλοιπα ,τα δώσαμε Παρασκευές ,Δευτέρεες και Τετάρτες και μάλιστα απογεύματα!! Για ποιο λόγο; Έτσι βοηθάτε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο;; Δεν σας περνάει καθόλου απο το μυαλό ότι μπορεί να δουλεύουν οι περισσότεροι καθημερινές μεσημέρια;;



Όσον αφορά την τράμπα ,μεταξύ γυναικείου και αντρικού ,εγώ ένα πραγμα έχω να σημειώσω. Αυτό που γίνεται με το γυναικείο τμήμα φέτος είναι deja vu. Θα έχει την ίδια πορεία με το αντρικό και αυτό είναι ό,τι το χειρότερο. 


Η ιδανική λύση θα ήτανε να σκάβανε λίγο τον Τάφο ,ώστε να πληρούσε τις προυποθέσεις τουλάχιστον για το γυναικείο τμήμα. Δεν νομίζουμε να είναι ΤΟΣΟ δύσκολο εγχείρημα.


Τώρα ,με το αν θα βελτιωθεί η κατάσταση σχετικά με την προσέλευση...ο Θεός να βάλει το χέρι του και στα 2 τμήματα.


Σχόλια

  1. αυτό το πράγμα πραγματικά δεν υπάρχει...να έχεις έναν κόσμο καυλωμένο με τον ερασιτέχνη(με τάφο και ότι συνεπάγεται),να εισαι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα,και να κανεις τα ΠΑΝΤΑ να ξενερώσεις αυτον τον κόσμο και να μικρύνεις αυτον τον σύλλογο...
    ΉΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου