ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ...




Mαθαίνουμε πως οι...ασωτοι της ομάδας ,λογικά θα επιστρέψουν στην πρώτη ομάδα και θα πάρουν ευκαιρίες στην προπόνηση ,για να δείξουν ότι αξίζουν.Εμείς την γνώμη μας την έχουμε ξαναπεί ,αλλά ας την επαναλάβουμε έτσι για να έχουμε κάτι να λέμε.

Τζίολης και Μάτζιος είναι οι κλασσικοί έλληνες παίκτες σταρχιδιστές ,που θα προπονηθούν 2 φορές την εβδομάδα ,θα βγαίνουν τα βράδια και δεν θα ανεχτούν επιθέσεις και προσβολές απο κανέναν προπονητή. Αν γίνει κάτι τέτοιο ,θα εφαρμόσουν την γνωστή τακτική "τον κρεμάω με την απόδοση μου τον πούστη" .Μια νοοτροπία που είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει απο τον οποιοδήποτε προπονητή. Και μην μας πει κανείς για τον Τζίολη που έπαιξε στην Γερμανία. Αν οι Γερμανοί όντως τον θέλανε και όντως είχανε εντυπωσιαστεί μαζί του ,θα τον κρατάγανε και δεν θα τον επιστρέφανε πακέτο πίσω τον κ."μακάρι να μην ξαναπαίξω μπάλλα στην ελλάδα".

Eκτός αυτού ,παραμένουν και οι 2 τα αιώνια ταλέντα του πανιωνίου. Με μόνη διαφορά πως ο Μάτζιος όντως έχει ποιότητα ,αλλά παίζει όποτε γουστάρει ,δηλαδή όποτε είναι ευρωπαικό ματς ,δηλαδή όποτε τον κοιτάνε scouters .Σε ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου απλά συμπληρώνει συμμετοχές.

Για τον Σίλβα Κλέιτον είχαμε πει και επι Τεν Κάτε ,πως πιστεύουμε πως του αξίζει μια ευκαιρία ακόμη γιατί έδειξε σημάδια πως ξέρει καλή μπάλα και με λίγη δουλειά ,μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Τέλος ,ο Δημούτσος ξεκίνησε κι αυτός ως ένα απο τα παιδιά-θαύματα του ελληνικού ποδοσφαίρου ,αλλά μετά κάπου χάθηκε στην μετριότητα. Αποτελεί συμπάθεια του Νιόπλια ,οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως αξίζει.

Όπως και να χει ,ο προπονητής θα τους δει ,θα τους κρίνει και θα βάλει όσους πιστεύει πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα..

Σχόλια

  1. κλειτον συμφωνω και επαυξανω...
    τους αλλους δεν του χρειαζομαστε πιστευω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου