AΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ!

Με ένα καθαρό σκορ 3-0 η ομάδα μας πήρε την πρόκριση και συνεχίζει στους 32 του europa league. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό επίτευγμα της σημερινής βραδιάς. Με μόνη αλλαγή τον Σιμάο στο αρχικό σχήμα ,ο Παναθηναϊκός απέδωσε κατα διαστήματα πολύ ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα ο κόσμος να χειροκροτήσει στο τέλος παίκτες και προπονητή.

Ένα ματς που εξαρχής γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα κατέβει να κυνηγήσει το γκολ και θα παίξει σχετικά ανοιχτά. Αυτό θα είχε δύο πιθανές εξελίξεις. Ή θα μας αιφνιδίαζαν με ένα γκολ ή θα ανοίγαμε το σκορ εμείς και θα το τραβάγαμε όσο πήγαινε. Ευτυχώς για εμάς έγινε το δεύτερο!
Επιγραμματικά τα κέρδη απο σήμερα ήταν τα 2 γκολ του Σισε που άνοιξε ευρωπαϊκους λογαριασμούς ,το γκολ του Ρουκάβινα που ίσως του ανεβάσει την απόδοση και του δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ,η πολύ καλή λειτουργία στο δημιουργικό κομμάτι , η για ακόμη μια φορά πολύ καλή εμφάνιση του Τζόρβα κα φυσικά η νίκη στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Νιόπλια. Τα μείων λίγο-πολύ γνωστά..η συνηθησμένη τρικυμμία στο ανασταλτικό κομματι και η απαράδεκτη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.
Πάντως για να δείτε πόσο περίεργο είναι το ποδόσφαιρο και πόσο εύκολα αλλάζουν αντιδράσεις και συναισθήματα ,με το που προηγηθήκαμε με 1-0 η ομάδα για κάποιο λόγο έκατσε και δεχόταν φάσεις απο τους Ρουμάνους. Αυτό δημιούργησε δυσφορία στην κερκίδα καθώς έβλεπε την ομάδα να αμύνεται πο κάτι Ρουμάνους. Όμως με το που μπήκε το γκολ ξαφνικά άλλαξε και η διάθεση όλου του γηπέδου ,ήρθε και το τρίτο και δημιουργήθηκε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα. Το λέμε αυτό για να υπενθυμήσουμε πως όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Στην φάση που είμαστε μας ενδιαφέρει πρωτίστος η ουσία και ύστερα το θέαμα.


Επόμενο ματς το Σάββατο με τον πας. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ!




Σχόλια