ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΕ!



Έτσι δεν μας έλεγαν απο πέρυσι όλοι οι μέτοχοι; Έτσι δεν μας καθησύχασε ο Πατέρας φέτος; Πως ο,τι κι αν γίνει ,φέτος θα υπάρξει ένας προγραμματσμός και ο προπονητής θα κάτσει μέχρι το τέλος και θα κριθεί απο τα αποτελέσματα. Ε ,οσο εύκολα μας το λέγανε ,τόσο εύκολα μας προδώσανε και μας κοροιδέψανε.

Παρελθόν ο Τεν Κάτε έτσι ξαφνικά απο την ομάδα. Όχι τίποτα άλλο ,απλά για να είμαστε σε εγρήγορση για να μην λέμε ότι ρουτινιάζουμε στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Δυστιχώς όσο κι αν πιστεύαμε πως κάποια πράγματα αλλάζουν στην παε ,τόσο μετανιώνουμε που λέγαμε ψέμματα στους εαυτούς μας τελικά.

Γιατί με μια απομάκρυνση του προπονητή σου ,ξέρεις τι σημαίνει; Άντε πάλι απο την αρχή να γνωρίσουμ ετους παίκτες ,άντε πάλι απο την αρχή να δουλευτούν καινούργια συστήματα ,άντε πάλι απο την αρχή να καταλάβουν οι παίκτες τι ζητάει ο νέος προπονητής ,άντε κι άλλο ένα πρωτάθλημα χαμμένο!

Ούτε καψουρεμένοι είμαστε με τον Ολλανδό ,ούτε μας πήδαγε και τον υποσυτηρίζουμε τόσο. Απλά υποτίθεται υπήρχε ένα γαμμημένο πρόγραμμα που η παε θα δούλευε με αυτό ,αλλά τελικά κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν.

Αντικαταστάτης του Ολλανδού ,ο Νίκος Νιόπλιας με βοηθό του τον Κριστόφ Βαζέχα..

..νέα σελίδα για το ποδοσφαιρικό τμήμα ή μήπως γυρίζουμε 3-4 χρονάκια πίσω ;;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/12/09 7:34 μ.μ.

    Όλοι μαζί στυρίζουμε τις αποφάσεις του προέδρου και πάμε δυνατά για τον ΜΕΓΑΛΟ στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα.Για να το έκαναν αυτό κάτι παραπάνω απο εμάς ξέρουν.ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με πείραξε και καθόλου.Ίσως να πάψει και το παιδί μου να ντρέπεται να πάει στο σχολείο μήπως τυχών και το κοροϊδεψουν.ΠΑΟ ΓΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιος αδελφε,την αναδημοσιευω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου