Α ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..

To τι βγαίνει στην φόρα τις τελευταίες ώρες ,είναι κάτι το απίστευτο..

Ή το χει η μοιρα μας ,να είμαστε εμείς οι εκλεκτοί οπαδοί που θα τα τραβήξουμε όλα μαζεμένα για ένα καλύτερο μέλλον ,ή μπλέκουμε συνέχεια με τα ίδια προβλήματα-ανθρώπους. Να τα πάρουμε με την σειρά τι έχει συμβεί;


1.Ξαφνική απόλτυση Τεν Κάτε ,συμφωνα με ανακοίνωση στο επίσημο site της παε. Υπήρξαν μάλιστα δηλώσεις του προπονητή που ευχαρίτησε πρόεδρο,ομαδα,κόσμο και ευχήθηκε καλή επιτυχία για την συνέχεια.

2.Πρόσληψη Νίκου Νιόπλια ,με βοηθό τον Κριστόφ Βαζέχα.
3.Δηλώσεις Τεν Κάτε σε ξένα πρακτορεία ,χαρακτηρίζοντας την απόφαση της διοίκησης γελοία ,μιας και τα αποτελέσματα της ομάδας ήταν καλά.
4.Δήλωση Τζίγγερ πως έμαθε την απόλυση του Ολλανδού απο το ραδιόφωνο.
5.Δήλωση Παυλου Γιαννακόπουλου πως έμαθε για την απόλυση του προπονητή μας ,λίγο πριν τους δημοσιογράφους. Μάλιστα σχολίασε και την πρόσληψη Νίοπλια-Βαζέχα ,χαρακτηρίζοντας τους ανεπαρκείς για τον Σύλλογο απο το συγκεκριμένο πόστο. Επίσης τόνισε πως θα ζητήσει τις εξηγήσεις απο τον Πατέρα στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο.
6.Ανακοίνωση του Πατέρα πως η αποπομπή Τεν Κάτε και η πρόσληψη Νιόπλια ήταν δικές του επιλογές για να υπάρξει καλύτερο μέλλον για την ομάδα ώστε να εκπληρώσσει τους στόχους της.
7.Δήλωση Τεν Κάτε ,πως είχε δεχτεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του πριν το  ματς με τον γαύρο.

Αυτά ήταν τα γεγονότα ,πάμε και στις φήμες τώρα..

8.Τον προπονητή δεν τον γούσταραν οι Έλληνες παίκτες και συγκεκριμένα οι διεθνείς .Μάλιστα χάρηκαν με την ανακοίνωση απόλυσης του Ολλανδού.
9.Είχε δημιουργηθεί πρόβλημα και έντονο επεισόδιο μεταξύ Κατσουράνη-Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός δεν ήθελε να τον βάλει ,ώστε να τον ξεκουράσει ενώ ο παίκτης ήθελε να ξεκινήσει. Με παραίνεση του Αντωνίου έπαξε. Για αυτό και το ξέσπασμα του στο πρώτο γκολ.
10. Ο Ολλανδός είπε ψέμματα σε ένα θέμα στον Πατέρα για την μη χρησημοποίηση ενός παίκτη και ο πρόεδρος τσαντίστηκε.
11.Η απόφαση είχε παρθεί μετα την ήττα στο τηγάνι.
12.Η απόφαση δεν ήταν επιλογή Πατέρα ,αλλά Βαρδινογιάννηδων.


Όπως βλέπετε όλα τα γεγονότα και οι φήμες αυτοαναιρούνται. Εμείς παραθέσαμε αυτά που είδαμε-ακούσαμε. Τώρα ,τι να πιστέψουμε και ποιον; Η ομάδα τελικά φαίνεται πως είναι πιο μπάχαλο απο όσο νομίζαμε και πως ακόμη δεν λειτουργεί όπως πρέπει.

Οι μέτοχοι ή μας κοροιδεύουν όσο δεν πάει ή βρίσκονται στον κόσμο τους.

Οι εφημερίδες που υποτίθεται προστατεύουν τα συμφέροντα του Συλλόγου ,κάνουν τον χειρότερο πόλεμο ,η καθεμια εκεί που θέλει.

Οι έλληνες παίκτες αποδεικνίονται για ακόμη μια φορά μεγάλα μαλακισμένα και παραχαϊδεμένα. Όποτε γουστάρουν παίζουν ,όποιον προπονητή θέλουν κρατάνε και γενικά έχουν μπερδέψει τους ρόλους τους μέσα στην ομάδα.

Ο Ολλανδός τα χει παίξει με αυτά που βιώνει. Απο την μια του έλεγε ο πρόεδρος προχωράμε μαζί και την επομένη τον απολύει ,εκθέτοντας τον ανεπανόρθωτα. Σε έναν άνθρωπο που πραγματικά δεν το άξιζε.

Και στην μέση ο κόσμος που το μόνο που θέλει είναι δει επιτέλους τον Σύλλογο να πρωταγωνιστεί ξανά στην μπάλα και προς το παρόν να εμπλέκεται πάλι σε εσωτερικές διαμάχες και όλα τα σχετικά.

Εμείς θα το επαναλάβουμε ,μήπως και νοιαστεί κανείς...ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ,ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ;;

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου